O DANIJELI I BLOGU

Danijela je prvi i najpraćeniji nail art bloger / jutjuber na prostoru Balkana sa preko 4 miliona pregleda videa na svom YouTube kanalu i ukupno 26.000 pratilaca na društvenim mrežama.

Ona je pokretanjem youtube kanala u decembru 2012. i bloga bydanijela.com 2013. godine ubrzo postala jedna od zapaženih pojava u blogosferi, fokusirajući se na negu i ukrašavanje prirodnih noktiju – što se kosilo sa mejnstrimom u okviru manikir industrije, u kojoj je vladalo veštačko uređivanje noktiju. Time je postala javni glasnogovornik stotina žena koje žele i vole da brinu o svojim noktima same, kod svoje kuće, bez posete manikir salona.

Tekstovima i video savetima o nezi noktiju ubrzo je pridobila veliki broj pratilaca, zahvaljujući pre svega svojoj iskrenosti i direktnom pristupu gorućim temama iz sfere manikira. Velika je podrška mladim devojkama koje maštaju da postanu uticajne u svetu prirodnog manikira, a njena glavna misija je repopularizacija prirodnih noktiju među devojkama širom regiona.

Sarađivala je sa brendovima kao što su L’Oreal, Sephora, Essie, MoYou London, Madam Glam New York, Eveline, Kiesque, Cuccio colour, da nabrojimo samo neke. Godinama je sarađivala sa najpoznatijim ženskim portalom u Srbiji “Mogu ja to sama”. Trenutno je ponosna preduzetnica, vlasnica brenda posvećenog noktima – venti tu™ – kao i vodeći nail artist i content creator pri brendu VAGA iz Šangaja. Istovremeno se bavi poslom nail art content creator-a za potrebe brendova / a u svrhe marketinga istih / što uključuje i hand modeling.

venti tu™ je nastao 2016. godine kao nezavisni onlajn brend, čija je misija proizvodnja preparata za prirodne nokte. Stvaranjem brenda koji se bavi isključivo prirodnim noktima Danijela je postala pionir te tržišne niše u Srbiji. venti tu™ je (dok je bio na nivou ideje) svrstan u top 5 biznis ideja za 2017. godinu prema mišljenju Razvojne agencije Srbije (RAS) i Swiss Agency for Development and Cooperation (SDC). Istovremeno, brend je nosilac državne subvencije na lokalnom nivou za 2017. godinu, pri čemu je u izboru zauzeo ubedljivo prvo mesto. Za sada se u prodaji mogu pronaći ručno pravljeni 100% organski puteri za negu i oporavak noktiju i zanoktica – http://ventitu.rs/, koji su u pogledu organskog proizvoda sertifikovani od strane Centra za Ekologiju i TehnoEkonomiku (CETE), 1.11.2017. godine.

Blog je nastao iz ličnog uživanja u fotografisanju noktiju i snimanju video uputstava, podeli ideja i kreativnosti, a zatim i zbog deljena informacija odnosno ličnih utisaka o lakovima za nokte, proizvodima za negu prirodnih noktiju, ali i o najnovijim nail art tehnikama i trendovima. Kako smatra da nail art saloni nisu nužni za svaku ženu, već je dovoljno da se samo malo više informišemo o nezi svojih prirodnih noktiju, ovaj blog je mesto gde se mogu pronaći razne korisne informacije pomoću kojih žena sama (i kod svoje kuće) može postići nokte vredne divljenja. Sve što je potrebno je interesovanje za tematiku ovog bloga i malo mašte.

sephora srbija, eveline srbija, classics srbija, ultrasun, zoya srbija, essie srbija, deina srbija, info kanal nova pazova, ukrašavanje noktiju, nokti video tutorijali, china glaze srbija, alexandar cosmetics srbija, aura srbija, mogu ja to sama nokti,