Splatter! Zanimljivi, a jednostavni nokti za Jesen 2018

Ne znam da li sam to ikada spominjala do sada na blogu / čini mi se da jesam ali nije na odmet ponoviti još koji put zbog novih pratilaca / ja obožavam apstraktne nokte (i generalno apstraktnu umetnost).  Zapravo, obožavam je blaga reč.

Veliki sam ljubitelj boja, nepravilnih oblika i u toj kombinaciji ovakvi manikiri su meni najdraži i (da ne blogujem) ovako nešto bi verovatno stalno bilo na mojim noktima. Ali, nije u redu prema vama! 😀

Pored toga što volim apstrakciju, volim i jesenje boje, tako da je za mene današnji manikir pun pogodak, naročito jer je baza jedna od mojih omiljenih boja – petrolej plava.

Kakve ste vi po pitanju jesenjih boja / izgorelo narandžasta, senf žuta, tamno zelena? / da li ih volite?

Današnji video nema voiceover, pre svega jer je jednostavan za praćenje / a i muzika je bila dovoljno dobra, pa mi je bilo žao da narušavam doživljaj / tako da se nadam da ćete dodatno uživati!

Splatter je tehnika koja vam je poznata sigurno još iz vrtića / prvo što smo naučili kad je slikanje u pitanju je kako umrljati papir bojama 😀 Ništa nije drugačije ni sam noktima. Treba vam samo jedna slamčica za sok i sve ostalo ćete lako ispratiti.

Naravno (ukoliko niste do sada) dovedite miš do gornjeg levog ugla / gde je slika mog lica / i kliknite na crveno dugme “subscribe” ili “prati”. Tako ćete uvek biti obavešteni o najnovijim videima na mom kanalu!

Prati me ili podeli blog post: