HINDU nokti kao dobrodošlica proleću! ? Predstavljanje brenda VAGA

Kalendarski je stiglo proleće, ali nekako mi je delovalo da nije i zvanično, sve do današnjeg dana. Dok kuckam ovaj post sedim u kratkim rukavima, čujem dve ptičice sa susednog drveta kako ćaskaju i onaj žamor dece iz parka u daljini – zvuk koji automatski budi raspoloženje i potvrđuje da je definitvno stiglo!

30. march 2018. #hello Spring! ?

Moja 2018. godina počela je sa njima. VAGA je brend za koji radim već puna dva meseca i red bi bio da ga predstavim kroz ovaj video i blog post. Razlog zašto sam se odlučila na ovu promociju je to što sam iskreno oduševljena ljudima koji su deo tima, kao i celokupnom estetikom koja prati ovaj brend. Vedre boje i geometrijski oblici je ono što dominira, tako da celokupnom brendu dodaje jedinstveni “artistic vibe”, što nisam zapazila kod drugih inostranih proizvođača stvari za nail art.

U ovom videu sam predstavila njihovu silikonsku mat podlogu koja je dizajnerski odrađena perfektno, izgleda jako lepo i “girly” uživo, a (što je najvažnije) kvalitet je neuporedivo bolji od mat podloge koju sam imala pre nje. Ako vas zanima poređenje, uradiću ga, pišite mi! Takođe, koristila sam jednu njihovu pločicu iz “Summer” kolekcije, kao i plavu tačkalicu za nail art. Njihove tačkalice su tako originalno obojene, da sam se oduševila kad sam ih ugledala uživo. Neon boje za prizivanje sunca! Ostalo pogledajte i same u videu, nadam se da će vam se dopasti ovaj “Hindu festival” manikir, inspirisan Indijskim haljinama i ukrasima.

Prati me ili podeli blog post: