Šta sam potrošila u poslednje vreme? UTISCI / mart 2018

ŠTO ME NEMA?

Sve sam manje aktivna na blogu i youtube kanalu, ali daleko od toga da sam zaboravila na vas ili da mi je blogovanje dosadilo (jer, definitivno neće nikad!) 🙂 Naime, počela sam da radim za jednu inostranu firmu početkom februara. Na bitnoj sam poziciji i od tada praktično nemam vremena ni za šta (osim što jedva dočekam da završim posao i imam “vreme za sebe” i drage ljude).

Ono što je važno je da je posao u okviru nail art oblasti, i da time (s obzirom da sam i sama preduzetnik uz ventitu.rs) širim svoje znanje i vidike, što me čini jako srećnom.

Maksimalno ću se truditi da budem aktivna barem na Instagramu, jer mi je to društvena mreža koja zahteva najmanje vremensko ulaganje (kratka forma / fotografija), za razliku od YouTube-a, koji (s obzirom na moju sad već zastarelu tehniku) crpi mnogo vremena. IPAK, uskoro u moj posed stiže nov kompjuter (a onda i kamera), što će moj celokupan rad na internetu da podigne na mnogo viši nivo. Do tada, kada zatreba za posao, u pomoć uskaču drugari dizajneri Milica i Jovan iz Dizajn Laboratorija, a fotografija u ovom postu je mojih ruku delo odrađena njihovim fotoaparatom, dok je Milica ispozirala sa neon pink lakom – koji joj ruku na srce mnogo bolje stoji nego meni! 🙂 Tako da, hvala ti Milice na divnoj fotografiji!

Što se tiče videa, u njemu se nalaze svi proizvodi potrošeni do marta, neki od njih su mnogo ranije dočekali da budu potrošeni, ali su tek sada našli svoje mesto u videu. Jedva čekam da čujem vaše utiske, jer postoje proizvodi koji su hvaljeni, a meni se ni malo nisu dopali i obrnuto. Pišite u komentarima ispod videa vaše mišljenje!

Prati me ili podeli blog post: