Najgore iskustvo IKADA! Kako je jedan nadlak uništio ceo moj manikir // video tutorijal

Namera ovog videa je podela mog najgoreg iskustva ikada, u pitanju je Aura nadlak koji mi je upropastio manikir i to u petak uveče, deset minuta pre večernjeg izlaska i zbog toga sam morala da skinem ceo manikir i idem samo sa nanetom bazom, jer nisam imala vremena da radim nokte ispočetka.

Sam manikir nije inovativan, radila sam ga nekoliko puta na kanalu, ali mi se mnogo dopala ova tropska kombinacija fuksija ljubičaste baze, senf i maslinasto zelene pa sam zbog toga odlučila da ga snimim.

U pitanju je „dry brush“ tj. tehnika (da tako kažem) „suve četkice“ pri čemu od grlić bočice laka otklonite što više laka možete, tako da četkica ostane skoro suva, a zatim blagim pokretima četkice po površini nokta ostavljate tragove koje možete videti u videu. Nije teško, manikir se uradi brzo i uz pravu kombinaciju boja može izgledati jako privlačno.

I sve je bilo u redu dok nisam došla do nanošenja završnog sloja tj. nadlaka. Srećom, uspela sam da uslikam manikir za Instagram pre nego što se pokvario. Radi se o Aura „Up to 10 day wear“ nadlaku, na prvi utisak nadlak ređe formule, koji daje klasičnu sjajnu završnicu. Nije naglašeno da je brzosušeći, zbog čega sam narednih pola sata provela sedeći u jednom mestu kako slučajno ne bih negde pokvarila manikir.

Dva sata nakon što sam nanela nadlak, spremala sam se da izađem i slučajno sam primetila udubljenje na jednom noktu, dodirnula sam taj nokat drugim noktom i primetila da je završnica žvakasta tj. da uopšte nije suva! Tada je usledelo ono što radim u videu.

Uzela sam drugi kraj trimera za zanoktice i žuljala ceo manikir, jer se nakon 2 sata nadlak nije ni malo osušio! Ovaj video je nastao pre mesec dana, ali ga nisam objavila samo da ne bih nešto rekla u afektu zbog besa, a bila sam jako besna jer me je delilo 10 minuta od izlaska iz stana.

Zaključak donesite sami, ja nisam ta koja će da lažira kada je proizvod očigledno loš, niti želim ovim da vređam brend koji je plasirao ovakav nadlak na tržište. Ja sam samo konzument, a sticajem okolnosti i bloger, neko ko će uvek da podeli istinu, bila ona dobra ili loša.

Prati me ili podeli blog post: