brz MANIKIR sa mint i sivim kamenčićima • From Paris with love! // video

Zašto je u naslovu “From Paris with love”? Zato što su predivni lakovi koje možete videti u današnjem tutorijalu poklon za mene iz Pariza. Moj dragi verenik je birao i, kao i uvek, dobro poznaje moj ukus! Od predstavljena tri brenda: Mavala, Vitry i Kiko u Srbiji je dostupan samo prvi, mada se nikada nisam usudila da dam šansu tim lakovima.

U pitanju je Švajcarski brend, a u današnjem manikiru je poslužio kao baza. Utiske o ovom sivcu ću svakako podeliti na mom Instagramu, pa me obavezno pratite tamo ukoliko vas zanimaju recenzije lakova. Link ka mom profilu je ovde.

Vitry je minijaturni lak od samo 4ml, ali prilično dobre formule. Sada kada je naše tržište napustio Essie poslužiće mi kao sjajna zamena za čuveni “Mint candy apple”. Svetlo sivi kamenčići napravljeni su uz pomoć Kiko laka, kojeg ću još malo istražiti pre nego što dam svoj prvi sud.

Kao baznu boju nanosim tamno sivi lak, dva sloja.

Za izradu manikira koristila sam najtanju tačkalicu za nail art. Prvo nanosim mint zelene kamenčiće, do tri po jednom noktu i oni treba da budu veći od narednih.

Sledeći kamenčići su sivi, ali par nijansi svetliji od bazne sive. Nanosim ih tako da budu duplo manji od mint zelenih. Takođe do tri po noktu.

Završavam manikir sa nadlakom kako bi se površina izravnala i kako bi nokti dobili lepši sjaj.

Prati me ili podeli blog post: