bydanijelaXmas • Idejnik: Poklon teglica puna kozmetike za praznike!

Do juče nisam uopšte bila spremna za praznike, niti sam osećala nekakvu posebnu prazničnu euforiju. Jednostavno sam bila previše u poslu da bih se fokusirala na momente koji nam se bliže. A onda je usledeo neočekivani napad na mene – napad fenomenalnih fotografija na Instagramu posle kojih samo čovek bez duše može ostati ravno(duša)n! 🙂

Ne znam da li ja to pratim velike kreativce (mada se trudim da pratim isključivo inspirativne osobe), ali ta inspiracija koja me je obasipala sa svih strana iznedrila je i u meni jednu, baš dok sam se šetala kroz Jumbo prodavnicu na Novom Beogradu. 

Da, bila je nedelja i ogromna gužva, mame i tate sa decom koja su plakala (što od sreće zbog paketića, što od tuge jer ih roditelji hvataju za ručicu i odvlače od omiljene igračke) – ali, uspela sam nekako da se fokusiram na ukrase i jelku (koja je kod kuće bila ogoljena i čekala malo prazničnog štrasa). Odluka je pala na drvene ukrase sa crvenim detaljima, koje ste mogli da vidite na Instagram Story-ju (ovde).

Tada je “poklon teglica” došla kao praznična (+ video ideja) koju sam koncipirala u samo par minuta, jer sam isti ovakav poklon već pravila prošle godine i činilo mi se kao dobra ideja da to podelim sa svima vama. Detalje o teglici i svim proizvodima koje sam u nju ubacila pogledajte u videu ispod.

Prati me ili podeli blog post: