Da li postoji (malo) lakši način skidanja šljokica? Upoznajte novi manikir izum: SILIKONSKE KAPICE za nokte

Ko nije skidao šljokice sa noktiju, taj ne zna šta su muke. 🙁 Ako se ne slažete, blago vama, otkrijte mi tajnu kako ih vi skidate?!

Ja sam se uz pomoć ovih silikonskih vragolana preporodila, i sada nemam problem da nanosim šljokice niti da lepim ukrase pomoću super lepka na površini manikira – znam da ću ih bez većih problema skinuti.

Ne mogu vam opisati koliko su praktičnije za soak off metod u odnosu na alu foliju, a ono što je verovatno najvažnije je što su povoljne (dva pakovanja će vas koštati oko 600 din.), lagane za održavanje i uz to ih možete imati praktično godinama. Pogotovo su dobre za skidanje trajnog laka, ukoliko imate salon i svoje klijente.

Odlična investicija koja skraćuje vreme uvijanja pojedinačnog nokta u alu foliju.

Detaljno uputstvo za upotrebu je prikazano u videu koji sam pripremila danas za vas.

Sajt na kojem možete poručiti konkretno ove silikonske kapice je prikazan na početku videa, kao i u opisu ispod videa, gde imate i moj kupon kod za 10% popusta na porudžbinu.

Pišite mi ukoliko ste probale ovaj proizvod ili ukoliko imate neki svoj način / kućni trik za skidanje šljokica i tamnih lakova (vaš komentar može pomoći i drugim devojkama). Sharing is caring! ?

Prati me ili podeli blog post: