Jesenji trend! ROZE KVARC efekat na noktima (video tutorijal) x NAGRAĐIVANJE

Trendove u nail art zajednici ne pratim u koraku, više se trudim da sa vama podelim neke moje kreativne ideje koje niste imali priliku da vidite na drugim sajtovima, ali kada se odlučim da rekreiram aktuelni nail art trend, onda mi se sigurno mnogo dopao!

Tako je i čuveni “Quartz” trend zaživeo prethodnih dva, tri meseca na društvenim mrežama i poželela sam da rekreiram efekat tog kamena u mojoj verziji. U pitanju je efekat koji se mora vrlo pažljivo raditi, jer postoji mogućnost da se pretera sa belim detaljima koji se kasnije ne mogu ispraviti, pa je zato najbolje raditi sa razvodnjenom belom akrilnom bojom. Detaljnije pogledajte u tutorijalu!

Ono što bih istakla je NAGRADNA IGRA koja traje na mom YouTube kanalu, a pravila su sledeća:

– Morate me pratiti (biti prijavljeni) na moj YouTube kanal (oni koji planiraju da se prijave na kanal i učestvuju samo zbog nagrade, nemote to raditi jer dobro poznajem svoju publiku i bićete u startu diskvalifikovani)

– Mogu učestvovati svi pratioci: deca, žene, muškarci, svako ko ima strast prema nezi i ukrašavanju noktiju (ili želi da pokloni nagradu svojoj devojci) 🙂

– Napišite mi u komentaru ispod videa zbog čega pratite moj kanal i šta vam nedostaje na kanalu od videa na temu manikira?

– Otvoreno za Republiku Srbiju (ili one koji mogu da prime nagradu na adresi u Srbiji)

– Traje do 15.10. a pobednicu ću kontaktirati 16.10. tako što ću prokomentarisati ispod njenog komentara i ima 48h da mi pošalje podatke za slanje nagrade na email: bydanijela@gmail.com *ukoliko ne odgovori biram novu dobitnicu

NIJE USLOVNO:

– Podržite moj rad tako što ćete podeliti ovaj video na društvenim mrežama (mnogo bi značilo za unapređenje i rast mog kanala)

– Zapratite me na Instagramu, jer tamo svakodnevno provodim svoje vreme, a pobednicu ću sigurno objaviti prvo na InstaStory-ju: https://www.instagram.com/bydanijela/

HVALA VAM OD ❤ NA DOSADAŠNJOJ PODRŠCI

NAGRADA JE:

Sephora Super Hardener (sredstvo za učvršćivanje noktiju)

venti tu™ Nearomatizovani puter za negu i oporavak noktiju i zanoktica (moj proizvod http://ventitu.rs/)

Sephora “Flower Fantasy” lak

BornPretty BP-L007 pločica za pečatiranje noktiju

Set za pečatiranje (gumeni pečat i grebač)

Kiesque Liquid Palisade (tečni lateks koji štiti predeo oko noktiju tokom izrade manikira)

EzFlow Fast Finish top coat (jedan od mojih omiljenih nadlakova)

Prati me ili podeli blog post: