Najlakši način za FRENČ MANIKIR bez trakica × trenutna nega noktiju // tutorijal

Nešto što nikada neće izaći iz mode, a ni kao pitanje iz mog inboxa 😀 je kako uraditi klasični francuski manikir što lakše, bez upotrebe trakica koje su često dosta nekvalitetne i zbog kojih se beli lak podliva ispod i ne može da ostavi jasno definisanu smajli liniju.

Nikada nisam koristila te trakice, jer mi je oduvek bilo mnogo lakše i brže da uradim sama pomoću obične četkice iz laka.

Najbitniji je odabir dobrog kreč belog laka. On mora da ima dovoljnu gustinu, ali i pigmentaciju kako bi mogao u dva poteza da formira “beli vrh nokta” (ne znam kako da pravilno prevedem engleski “white tip”).

Najvažnije je da pratite smajli liniju, ona je vodič.

Obavezno pogledajte moju plejlistu na kanalu koja se odnosi na negu noktiju. U njoj ćete pronaći video u kojem pričam samo o izradi frenča! Link ka njoj ću ostaviti ispod. U jednom periodu mog bloga sam se čak zainatila da pronađem najbolji kreč beli lak na našem tržištu, a recenzije pojedinih lakova možete pogledati klikom na linkove ispod:

China Glaze Snow – BELI LAK ZA NOKTE: Kupiti Ili Preskočiti? (Video Recenzija)

Potraga Za Najboljim Kreč Belim Lakom Se Nastavlja! Flormar #400 “Bright White” (Video)

China Glaze White On White

Plejlista “NEGA NOKTIJU”

mali p.s. Moj omiljeni kreč beli lak je i dalje Flormar #310 (u momentu dok sam ga koristila njihovi lakovi nisu imali imena, samo oznake – tako da vam ne mogu reći njegov naziv). Uživate u videu i pišite mi sugestije za naredne! #peaceout

Prati me ili podeli blog post: