Lepršavi i letnji ONE STROKE cvetovi na noktima 💐 (akrilne boje) // video tutorijal
akrilne boje akvarel bela crvena cvetovi DIY dugački nokti francuski manikir french manicure gelast lak golden rose golden rose paris japanese kako da leto lila ljubičasta manikir mauve nail art one stroke petrolej zelena proleće retro roze ruže summer tirkizna tutorijal video vintage youtube zelena

Lepršavi i letnji ONE STROKE cvetovi na noktima 💐 (akrilne boje) // video tutorijal

 

Šta za mene predstavlja one stroke? “One stroke” je ono što ja nazivam pravom umetnošću na noktima, međutim ta nail art tehnika nije previše zastupljena u mejnstrim medijima.

Razlog toga ne znam, ali je činjenica da ih nije ni malo jednostavno uraditi. Takođe, oduzima jako mnogo vremena, zbog čega se retko (gotovo nikada) ne odlučujem za ovu tehniku, jer se praktično “ne isplati” uložiti toliko vremena na manikir koji može potrajati maksimum sedam dana.

Zbog toga bih ovaj manikir rado ponovo uradila kao deo gel manikira koji traje dve, tri nedelje. Video nažalost nema voiceover, editovanje mi je oduzelo i previše vremena, a postupak je jasan sam od sebe. Trudila sam se da u videu na jednom noktu prikažem sve postupke koji su zastupljeni na ostalim noktima.

Ukoliko vas ipak zanimaju neki detalji ne ustručavajte se da pitate dole u komentarima, izaći ću vam u susret i rado odgovoriti. Uživajte u video tutorijalu ispod i obavezno podelite sa mnom vaše utiske ili primedbe/sugestije.

comments

Dobrodošli na moju online stranicu posvećenu prirodnim noktima! Ja sam Danijela, a blog na kojem se nalazite spada u najposećenije blogove na temu manikira u regionu. Moji YouTube video tutorijali prelaze 3 miliona pregleda. Ostvarila sam veliki broj domaćih i inostranih saradnji sa brendovima, a ovo su samo neki od njih: Eveline, Essie, Sephora, Madam Glam New York, MoYou London.