HIT manikir ovog LETA! 🐙 SIRENA nokti pomoću kameleonskih flekica za nail art // video
beauty big bang bela born pretty store cirkoni classics ezflow gliter japanese leto manikir metalik mornarski manikir moyou london nail art nitne noviteti pečat pečatiranje plava recenzija review sedefasti lak siva šljokice srebrna summer tirkizna tutorijal ukrasi za nokte video youtube

HIT manikir ovog LETA! 🐙 SIRENA nokti pomoću kameleonskih flekica za nail art // video

 

Neverovatno je koliko svaka devojka može da bude kreativna po pitanju manikira na temu sirene, jer ne postoje nikakva pravila niti ograničenja u bojama i ukrasima! Bitno je da šljašti (što više). 🙂

Dugo sam razmišljala kako da ga uradim, a da upotrebim što manje elemenata, jer leto je i ne ide mi u prilog da čekam milion godina da se slojevi lakova osuše.

Brzo sam odabrala bazni lak, i od njega je sve krenulo – odmah sam znala da treba da upotrebim novopristigle flekice sa sajta koji pominjem u videu (link ka proizvodu je, da se ne ponavljam, ostavljen ispod videa). Neverovatno je koliko su flekice ispunile moja očekivanja, u sekundi sam shvatila da je to to, nema potrebe više išta dodavati, osim (naravno) pečata u vidu krljušti i par bisera na domalim noktima (čega sam se naknadno setila).

Fenomenalan letnji manikir, a prema reakcijama ispod videa vidim da se i vi slažete sa mnom!

Za više fotografija ovog manikira zapratite moj Instagram @bydanijela

VIDEO SADRŽI PR UZORKE

comments

Dobrodošli na moju online stranicu posvećenu prirodnim noktima! Ja sam Danijela, a blog na kojem se nalazite spada u najposećenije blogove na temu manikira u regionu. Moji YouTube video tutorijali prelaze 3 miliona pregleda. Ostvarila sam veliki broj domaćih i inostranih saradnji sa brendovima, a ovo su samo neki od njih: Eveline, Essie, Sephora, Madam Glam New York, MoYou London.