TOP 15 trendi boja lakova za nokte | LETO 2017 Instagram @bydanijela
astor bela bež catrice često pitanje ciaté crvena deina essie favoriti golden rose ibd jednostavni nokti leto ljubičasta manikir maskirno maslinasto zelena metalik mint narandžasta neon nicole by opi OPI P2 pastelni lak pink plava pregled lakova recenzija review roze sephora seventeen srebrna swatch ultramarin zelena žuta

TOP 15 trendi boja lakova za nokte | LETO 2017 Instagram @bydanijela

 

Prošle godine sam vam kroz ukupno dva članka predstavila boje koje će tokom leta biti u trendu (po uzoru na časopise Elle i Harpers Bazaar), a u pitanju su tekstovi koje možete pročitati klikovima ovde i ovde. Ove godine sam se odlučila za nešto drugačije predstavljanje lakova, pa sam sa letnjim predlozima krenula još početkom marta na mom Instagramu (bydanijela) upoređujući modne kreacije sa Nedelja mode sa istovetnom nijansom laka za nokte koju su predlagali na sajtu “Pantone” (www.pantone.com).

Takve kolaže sam delila na svom instagram profilu, međutim mnogi od vas još uvek nisu na toj društvenoj mreži, a ne bih želela da ostanete uskraćeni za ove informacije. Zbog toga sam odlučila da te kolaže podelim i na blogu.

Ispod svake fotografije se nalazi kratko objašnjenje o kojoj se tačno nijansi laka radi, kao i koji to lak ja predlažem. Objašnjenja su na engleskom jeziku, jer uglavnom koristim engleski na Instagramu. 🙂

Svoja pitanja (ili predloge lakova) slobodno ostavite u komentarima, jer me zanima koje ste to vi letnje nijanse pronašli u svojoj kolekciji!

comments

Dobrodošli na moju online stranicu posvećenu prirodnim noktima! Ja sam Danijela, a blog na kojem se nalazite spada u najposećenije blogove na temu manikira u regionu. Moji YouTube video tutorijali prelaze 3 miliona pregleda. Ostvarila sam veliki broj domaćih i inostranih saradnji sa brendovima, a ovo su samo neki od njih: Eveline, Essie, Sephora, Madam Glam New York, MoYou London.

  • I like the green Golden Rose nail polish the best!