TOP 15 trendi boja lakova za nokte | LETO 2017 Instagram @bydanijela

Prošle godine sam vam kroz ukupno dva članka predstavila boje koje će tokom leta biti u trendu (po uzoru na časopise Elle i Harpers Bazaar), a u pitanju su tekstovi koje možete pročitati klikovima ovde i ovde. Ove godine sam se odlučila za nešto drugačije predstavljanje lakova, pa sam sa letnjim predlozima krenula još početkom marta na mom Instagramu (bydanijela) upoređujući modne kreacije sa Nedelja mode sa istovetnom nijansom laka za nokte koju su predlagali na sajtu “Pantone” (www.pantone.com).

Takve kolaže sam delila na svom instagram profilu, međutim mnogi od vas još uvek nisu na toj društvenoj mreži, a ne bih želela da ostanete uskraćeni za ove informacije. Zbog toga sam odlučila da te kolaže podelim i na blogu.

Ispod svake fotografije se nalazi kratko objašnjenje o kojoj se tačno nijansi laka radi, kao i koji to lak ja predlažem. Objašnjenja su na engleskom jeziku, jer uglavnom koristim engleski na Instagramu. 🙂

Svoja pitanja (ili predloge lakova) slobodno ostavite u komentarima, jer me zanima koje ste to vi letnje nijanse pronašli u svojoj kolekciji!

Prati me ili podeli blog post: