Noviteti MADAM GLAM New York // video recenzija + nail art tutorijal

Imali ste već ranije priliku da čitate na mom blogu o ovim zaista fenomenalnim lakovima kompanije Madam Glam, što se odnosi kako na njihovu ponudu klasičnih lakova, tako i na takozvane “soak off” gel lakove – koji su dugotrajni (traju na noktima i do dve nedelje), a tokom skidanja ne oštećuju nokatnu ploču kao što to čine “hard gelovi” u manikir salonima. Celu ponudu “soak off” gel lakova ove kompanije možete pogledati na njihovom sajtu klikom ovde: madamglam.com

Video tutorijal na temu: Kako uraditi gel nokte kod kuće? možete pogledati klikom ovde, dok (ukoliko vas zanima kako se ovi lakovi skidaju) taj video možete pogledati klikom ovde.

Pre više od mesec dana stigli su mi noviteti od ove kompanije, i tek sada sam stigla da ih recenziram i predstavim vama kroz današnji video. Na kraju vas čeka i video tutorijal za nokte koje vidite na fotografiji. Ukoliko se odlučite da im pružite šansu (što definitivno preporučujem da uradite, naročito ukoliko imate svoje klijente), možete iskoristiti moj kupon kod za čak 30% popusta na porudžbinu – dani30.

Uživajte u videu i pišite mi u komentarima koji su vam se lakovi svideli (ili koje želite da vidite ponovo u nekom budućem videu). Pozdrav!

VIDEO SADRŽI PR UZORKE

Prati me ili podeli blog post: