STIKERI ZA NOKTE pomoću tehnike OBRNUTOG pečatiranja noktiju! ⛵ /// video tutorijal
bela born pretty store kako da koralna leto ljubičasta manikir maslinasto zelena nail art P2 pastelni lak pečat pečatiranje pink proleće roze sally hansen saveti sephora stikeri summer tribal tutorijal video whatsup nails youtube zelena

STIKERI ZA NOKTE pomoću tehnike OBRNUTOG pečatiranja noktiju! ⛵ /// video tutorijal

 

Nastankom tehnike pečatiranja noktiju ujedno su među ljubiteljkama pečata za nokte nastale i mnogobrojne nove “podtehnike” koje se mogu uraditi na noktima pomoću silikonskih pečata i pločica za nokte, a moja omiljena tehnika je ona koju možete videti na samom početku (ovog videa). Često je možete videti i na mom Instagramu (@bydanijela) jer se brzo uradi, a ekspresno suši, pa je pogodna kad god negde žurim, a želim da imam zanimljiv manikir.

Još jedna jako zanimljiva tehnika koja je nastala je takozvano “obrnuto” pečatiranje, a pošto bi opisivanje ove tehnike potrajalo, preporučujem vam da ipak pogledate video tutorijal ispod, u kojem vam ujedno pokazujem kako da uradite letnje tribal noktiće – pogodne za predstojeće muzičke festivale.

Suština ove tehnike je ujedno i tutorijal: kako uraditi stikere za nokte? (u malo modernijoj i bržoj varijanti). Uživajte i pišite utiske (ili pitajte u komentarima šta god da vas zanima!) 🙂


VIDEO SADRŽI PR UZORKE


🎬 OBAVEZNO KLIKNITE NA 1080p za Full HD video!

comments

Dobrodošli na moju online stranicu posvećenu prirodnim noktima! Ja sam Danijela, a blog na kojem se nalazite spada u najposećenije blogove na temu manikira u regionu. Moji YouTube video tutorijali prelaze 3 miliona pregleda. Ostvarila sam veliki broj domaćih i inostranih saradnji sa brendovima, a ovo su samo neki od njih: Eveline, Essie, Sephora, Madam Glam New York, MoYou London.