Apstraktni PIKASO nokti ☂ CUCCIO Serbia lakovi za nokte // video
apstraktni nokti cuccio enjoyours.com essence favoriti jednostavni nokti kiesque koralna leto manikir minut manikir nail art narandžasta neon nokti za tren noviteti pečat pečatiranje plava proleće recenzija retro review summer tutorijal video youtube

Apstraktni PIKASO nokti ☂ CUCCIO Serbia lakovi za nokte // video

 

Cuccio lakovi za nokte su već dugo na srpskom tržištu, međutim nisam uspela da dođem do njih u maloprodaji sve do pre mesec dana održanog Sajma kozmetike, na kojem sam bila 8. aprila, i gde sam uspela da ih pronađem na štandu zvaničnog distributera za Srbiju – Star Line Professional (možete ih posetiti na Fejsbuku i Instagramu, kao i na sajtu – cuccioserbia.rs).

Iz ovih stopa moram da pohvalim Sandru i njenog kolegu koji su bili zaista preljubazni prema meni i jedini koji su imali potpuno drugarski pristup – za razliku od ostatka sajma koji me je naterao da se osećam kao neko ko je tu “samo da im ostavi novac”, što nije u redu. Ipak treba imati malo prizemniji pristup prema ljudima koji prilaze štandovima – popričati, zainteresovati se za svoje kupce, i zbog toga svaka čast Cuccio Serbia.

Sajamska ponuda na štandu je bila 3 laka za 1000 dinara, što je i više nego korektno, jer su u pitanju odlični lakovi koje vredi probati i imati. Odabrala sam ove tri nijanse, jer su deficitarne u mojoj kolekciji. O njima sam više rekla u videu. Ove lakove možete poručiti i online na njihovom sajtu, a ja vam od srca preporučujem da probate neki primerak jer sam sigurna da ćete biti oduševljeni formulom, brzinom sušenja, i finišom ovih lakova.

U nastavku pogledajte i manikir inspirisan Pikasom koji sam uradila pomoću ovih lakova.


VIDEO SADRŽI PR UZORKE


🎬 OBAVEZNO KLIKNITE NA 1080p za Full HD video!

comments

Dobrodošli na moju online stranicu posvećenu prirodnim noktima! Ja sam Danijela, a blog na kojem se nalazite spada u najposećenije blogove na temu manikira u regionu. Moji YouTube video tutorijali prelaze 3 miliona pregleda. Ostvarila sam veliki broj domaćih i inostranih saradnji sa brendovima, a ovo su samo neki od njih: Eveline, Essie, Sephora, Madam Glam New York, MoYou London.