Apstraktni PIKASO nokti ☂ CUCCIO Serbia lakovi za nokte // video

Cuccio lakovi za nokte su već dugo na srpskom tržištu, međutim nisam uspela da dođem do njih u maloprodaji sve do pre mesec dana održanog Sajma kozmetike, na kojem sam bila 8. aprila, i gde sam uspela da ih pronađem na štandu zvaničnog distributera za Srbiju – Star Line Professional (možete ih posetiti na Fejsbuku i Instagramu, kao i na sajtu – cuccioserbia.rs).

Iz ovih stopa moram da pohvalim Sandru i njenog kolegu koji su bili zaista preljubazni prema meni i jedini koji su imali potpuno drugarski pristup – za razliku od ostatka sajma koji me je naterao da se osećam kao neko ko je tu “samo da im ostavi novac”, što nije u redu. Ipak treba imati malo prizemniji pristup prema ljudima koji prilaze štandovima – popričati, zainteresovati se za svoje kupce, i zbog toga svaka čast Cuccio Serbia.

Sajamska ponuda na štandu je bila 3 laka za 1000 dinara, što je i više nego korektno, jer su u pitanju odlični lakovi koje vredi probati i imati. Odabrala sam ove tri nijanse, jer su deficitarne u mojoj kolekciji. O njima sam više rekla u videu. Ove lakove možete poručiti i online na njihovom sajtu, a ja vam od srca preporučujem da probate neki primerak jer sam sigurna da ćete biti oduševljeni formulom, brzinom sušenja, i finišom ovih lakova.

U nastavku pogledajte i manikir inspirisan Pikasom koji sam uradila pomoću ovih lakova.

 

OBAVEZNO KLIKNITE NA 1080p za Full HD video!

Prati me ili podeli blog post: