Svi znamo za “SOAK OFF” metodu skidanja šljokica sa noktiju, ali da li postoji nešto jednostavnije?!
aceton često pitanje FAQ gliter iskustvo kako da noviteti predlozi recenzija review saveti sephora skidač laka skidač laka za nokte šljokice tutorijal ukrasi za nokte video youtube

Svi znamo za “SOAK OFF” metodu skidanja šljokica sa noktiju, ali da li postoji nešto jednostavnije?!

 

Nakon već više puta proverenih maramica za “soak off” metodu, odlučila sam da istražim da li će ovaj skidač laka (koji je namenjen specijalno za skidanje glitera) učiniti barem približno isti posao kao što to čini metoda tufer i aceton + folija.

Tako sam odlučila da pokrenem novi serijal na kanal pod nazivom “Testirala sam!” u kojem bih rekla svoj konačan sud nakon testiranja određenog proizvoda. Naravno, kod nekih proizvoda neću moći da izrazim konačno mišljenje odmah nakon prvog korišćenja, već će mi trebati određeno vreme testiranja, ali svakako ću svoj konačan sud reći u videima na temu favorita (ili) promašaja.

Za prvi video na ovu temu odabrala sam skidač laka koji se sastoji od sunđera natopljenog acetonom – Sephora Instant nail polish remover – GLITTER verzija. Moji utisci o njemu su u videu ispod!


VIDEO SADRŽI PR UZORKE


🎬 OBAVEZNO KLIKNITE NA 1080p za Full HD video!

comments

Dobrodošli na moju online stranicu posvećenu prirodnim noktima! Ja sam Danijela, a blog na kojem se nalazite spada u najposećenije blogove na temu manikira u regionu. Moji YouTube video tutorijali prelaze 3 miliona pregleda. Ostvarila sam veliki broj domaćih i inostranih saradnji sa brendovima, a ovo su samo neki od njih: Eveline, Essie, Sephora, Madam Glam New York, MoYou London.