Koji su to PROIZVODI ZA NOKTE koje (više) NIKADA ne bih kupila?! / video
aceton alexandar cosmetics aura avon bela brzosušeći često pitanje china glaze ENF nail care essence eveline FAQ iskustvo miss sporty nadlakovi nail care nega noktiju pitanja i odgovori poredjenje lakova potrošeni lakovi recenzija review saveti skidač laka skidač laka za nokte turpijanje video youtube zanoktice žutilo na noktima

Koji su to PROIZVODI ZA NOKTE koje (više) NIKADA ne bih kupila?! / video

 

Teška tema, možda i dosta neplanirano teških reči, ali što se “mora” nije teško! 🙂

Uglavnom sam do sada sa vama delila pozitivna iskustva nakon korišćenja proizvoda za nokte, pa se može steći pogrešan utisak da “sve hvalisam”. To je daleko od istine. Takođe, moram i ovde da napomenem da nemam ništa protiv brendova čije proizvode pominjem. U pitanju su lični utisci o pojedinačnim proizvodima, kao bloger imam obavezu ali i pravo da podelim i svoja negativna iskustva.

Postoji dosta proizvoda kojima nisam bila zadovoljna, ali mi je snimanje videa na tu temu oduvek bila “neprijatna rabota”. Mislim da je konačno došlo vreme da podelim sa vama proizvode za nokte koje više nikada ne bih kupila, ali i one koji su me donekle razočarali.

Svi proizvodi su ili skroz potrošeni ili su potrošeni do pola, tako da su moji utisci sasvim opravdani. Za sva dodatna pitanja možete mi se obratiti u komentarima ispod videa, i rado ću odgovoriti!

🎬 OBAVEZNO KLIKNITE NA 1080p za Full HD video!

comments

Dobrodošli na moju online stranicu posvećenu prirodnim noktima! Ja sam Danijela, a blog na kojem se nalazite spada u najposećenije blogove na temu manikira u regionu. Moji YouTube video tutorijali prelaze 3 miliona pregleda. Ostvarila sam veliki broj domaćih i inostranih saradnji sa brendovima, a ovo su samo neki od njih: Eveline, Essie, Sephora, Madam Glam New York, MoYou London.