KONFETI MANIKIR!? Odličan izbor za jednostavne ROĐENDANSKE NOKTE (video)
akvarel bela dotticure gliter japanese jednostavni nokti kako da kawaii ljubičasta manikir nail art noviteti novogodišnji nokti pink plava polka dots praznični nokti proleće recenzija retro review roze šljokice summer tačke tirkizna tufnokti tutorijal ukrasi za nokte video whatsup nails youtube zlatna žuta

KONFETI MANIKIR!? Odličan izbor za jednostavne ROĐENDANSKE NOKTE (video)

 

Zavolele ste jednostavne manikire? E pa, to vam je definitivno prvi znak da “ulazite u godine”. 😀 Šalim se naravno!

Konfete na noktima su za mene oduvek bile na “to do” listi, međutim na našem tržištu nisam mogla da ih pronađem nigde – da li zato što ih zaista nije bilo ili se nisam dovoljno potrudila da ih pronađem. Pre će biti da je ovo drugo.

Kako god, u ovom tutorijalu vam pokazujem kako sam na jednostavan način iskoristila konfete za nail art sa sajta sa kojim sam nedavno ostvarila saradnju. U pitanju su konfete različitih boja i veličina, koje možete iskoristiti za manikir na raznorazne načine (dovoljno je da pretražite Instagram pod #confettinails i videćete na stotine zanimljivih ideja za sve generacije). Mislim da je ovaj manikir zanimljiv za sve uzraste, a naročito za one mlađe. Uživajte u videu ispod i obavezno mi pišite utiske.

Zapratite me na Instagramu (ovde), jer sam tamo najaktivnija, a od skoro svakodnevno objavljujem predloge lakova za nokte za proleće/leto 2017. godine!


VIDEO SADRŽI PR UZORKE


🎬 OBAVEZNO KLIKNITE NA 1080p za Full HD video!

comments

Dobrodošli na moju online stranicu posvećenu prirodnim noktima! Ja sam Danijela, a blog na kojem se nalazite spada u najposećenije blogove na temu manikira u regionu. Moji YouTube video tutorijali prelaze 3 miliona pregleda. Ostvarila sam veliki broj domaćih i inostranih saradnji sa brendovima, a ovo su samo neki od njih: Eveline, Essie, Sephora, Madam Glam New York, MoYou London.