Krzanje noktiju? Izrasli nokti? Pokazujem vam 5 tehnika za BRZO sakrivanje IZRASLIH I ISKRZANIH NOKTIJU (video tutorijal)

Ideje koje mi dajete za snimanje youtube videa su ponekad toliko originalne, da se sama nikada ne bih setila da snimim nešto tome slično! Hvala vam što šaljete predloge za snimanje videa, jer time širimo ovu našu malu lakoholičarsku zajednicu i tako regrutujemo nove nail art vojnike kojima olakšavamo svakodnevnu brigu o noktima. 🙂

To je slučaj sa temom današnjeg videa – koji je bio zaista mnogo tražen, pre svega od devojaka koje imaju problem sa brzim krzanjem laka na noktima, mada su se javljale i devojke koje zbog brzog rasta noktiju imaju problema sa vidljivim izrastkom iznad laka.

Razloga za krzanje laka je mnogo – ali je način za sakrivanje toga samo jedan – upotreba lakova i primena jednostavne nail art tehnike poput ovih koje ću danas pokazati.

Odabrala sam 5 tehnika, ali naravno da niste ograničeni samo na njih, pustite mašti na volju. Verujte mi, nije vam potrebno nikakvo umeće, već samo jedna tanka nail art četkica i tačkalica, i maskiranje nepravilnosti može da počne! A, kako? Pogledajte u videu ispod.

Prati me ili podeli blog post: