PAUZIRAM SA BLOGOVANJEM?! Efekat RUBINA na noktima + novi (gotski) oblik noktiju

Oduvek sam želela ovaj oblik noktiju, ali sam se plašila kako bi mi stajao i nisam se usuđivala da uzmem turpiju u ruke i konačno krenem sa njom “u tom pravcu”. 🙂

Međutim, kako sam se uželela neke bitnije promene, jedno veče sam bez oklevanja uradila to što sam dugo odlagala – oštar “pencil” oblik noktiju, koji mene mnogo podseća na gotski stil.

Na ovom obliku noktiju bilo koja nijansa crvene stoji savršeno.

Ukoliko vas zanima video na temu kako da postignete ovaj oblik noktiju obavezno mi pišite (komentari, poruke, mejlovi) kako bih znala da vas to zaista zanima.

U ovom videu sam detaljno objasnila kako se upotrebljava vodootporni CD marker pri izradi nail art-a (tehnika koju sam, ubrzo nakon što sam je otkrila, jako zavolela).

Nokti koji su gotovi za 5 minuta, a efektni kao da ste u njih uložili mnogo truda i vremena.

Sve što vam je potrebno su CD marker, tanka nail art četkica i čist aceton!

– – – – –

PAUZIRAM SA BLOGOVANJEM?!

Dolazimo do onog tužnog dela ovog posta, a to je pauza (duga ili kratka, vreme će pokazati). Zbog vrlo interesantnih saradnji koje ću ostvariti u narednom periodu ne mogu reći da ću biti potpuno odstutna iz blogosfere. Takođe, ono što vam mogu obećati su novi youtube videi na svakih desetak dana/dve nedelje, ali nove blog postove u vidu recenzija od mene nemojte očekivati.

ŠTA SE DESILO?

Odgovor je kratak i za mene je u prvi mah bio surovo realan. Naime, da bih se potpuno posvetila svom brendu koji je u povoju (http://ventitu.rs/), vreme i kreativnost uloženo u blogovanje moram preusmeriti na njega i to je nepobitna činjenica. Zaista sam ozbiljna u svom poslovnom poduhvatu, pre svega jer volim to čime se bavim i tu svoju ogromnu ljubav želim nesebično da podelim sa vama tako što ću stvarati nešto od čega će svaka od nas imati koristi.

Za ove 4 godine koliko vodim blog (5 koliko vodim YouTube kanal) trudila sam se, i trudiću se i dalje, da svaku važnu informaciju koja se odnosi na negu i dekoraciju prirodnih noktiju podelim sa vama, ali mislim da je stostruko plodonosnije ukoliko svoje iskustvo prenesem u obliku proizvoda koje ćete svi rado koristiti.

Moj “venti tu” tim okuplja (samo) petoro ljudi, svako od nas ima određena zaduženja, a vreme brzo prolazi i ukoliko je pojedinac polovično fokusiran na svoje zadatke – upravo takve rezultate će i dobijati. To nisam ja, ja sam perfekcionista koji ili “radi kako treba, ili ne radi uopšte”. Nadam se da me razumete? Zbog toga mi, bez obzira na veliku ljubav prema njemu, blog u poslednje vreme postaje “teret”, odnosno muči me misao “da moram biti redovna kako bih ispoštovala svoje pratioce”. Bilo je potrebno samo malo da shvatim da će moji pravi, iskreni pratioci biti uz mene šta god se dešavalo i da će razumeti moje izazove.

Da bih bila najbolja u onome što stvaram, moram biti potpuno posvećena toj kreaciji. “venti tu” je moja nova simpatija koja je u meni probudila dugo uspavane “leptiriće u stomaku”. 🙂 Ispred sebe vidim novu misiju – vratiti prirodnim noktima nekadašnji značaj, ali i popularizovati nail art ne kao zanat – već kao vid kreativnog izražavanja svakog pojedinca. Mislim da ćete se i sami pozitivno iznenaditi kada vidite šta je sve u planu od proizvoda. 🙂

Dakle, ne napuštam blogovanje, već ga samo pauziram na (ne)određeno vreme, kako bih pomogla mom brendu da se što uspešnije razvije. Hvala vam na razumevanju!

Pretpostavljam da ću u narednom periodu najaktivnija biti na Instagramu, pa me tamo možete pratiti ukoliko želite (@bydanijela)

Prati me ili podeli blog post: