MINUT MANIKIR! vol. 2 #Blobbicure nokti inspirisani “laqvid” / video

Pošto ste izglasali u anketi na prvom videu posvećenom “Minut manikiru” da želite i dalje tutorijale na tu temu, danas za vas imam “blobbicure” manikir – kojeg je mnogo jednostavnije uraditi nego što to na prvi pogled izgleda. Za izradu jednog nokta dovoljno je da izdvojite 30-ak sekundi.


Nadam se da već znate da svakodnevno postavljam nove manikire na mom Instagramu “bydanijela” (ovde) – od kojih neke ne možete videti na mom blogu niti YouTube kanalu, pa vam preporučujem da me tamo pratite.


Velika inspiracija mi je bila ruska instagram blogerka koja živi u Italiji – Evgenija, na Instagramu poznatija kao “laqvid”.

Sasvim slučajno sam je otkrila i zaista sam se oduševila koliko je vešta sa blobbicure tehnikom. Ona sa takvom lakoćom radi ovaj tip manikira, da je ubrzo postala prepoznatljiva po njemu na celom Instagramu.

Jednostavno sam morala da probam da uradim po njenim instrukcijama, izgleda neuporedivo bolje od mojih prethodnih pokušaja.

Ukoliko vas zanima njen rad, možete ga pogledati (ovde), a sva dodatna pitanja i komentare mi ostavite ispod videa. Hvala na gledanju! 🙂

Prati me ili podeli blog post: