Nešto neobično i drugačije! Kako uraditi TALASE NA NOKTIMA pomoću makaza za papir!? / video
catrice CHIC crvena deina DIY enjoyours.com jednostavni nokti kako da linije manikir nail art pink praznični nokti rimmel rimmel 60 seconds roze srca stikeri tutorijal video youtube

Nešto neobično i drugačije! Kako uraditi TALASE NA NOKTIMA pomoću makaza za papir!? / video

 

Aktivno pratim nail art industriju od 2010. godine. Blogosfera posvećena ovoj meni najdražoj kozmetičkoj oblasti se toliko proširila u poslednje 2,3 godine da je postalo gotovo nemoguće uraditi unikatan manikir. To je najvidljivije na Instagramu – trenutno najdominantnijoj platformi za nail art. Raduje me što u inostranstvu nail art industrija postaje sve jača u širenju svesti o prirodnim noktima, čiji sam veliki pobornik i zbog čega moj blog i postoji.

Mislim da je današnji manikir unikatan, iz razloga što nisam videla da je iko ranije upotrebio talasaste makaze za papir pri izradi manikira. Ukoliko je neko već upotrebio ove makaze na sličan način i videli ste to, izvinjavam se unapred. Zanimljiv i ne toliko komplikovan manikir vas čeka na kanalu, kliknite na video ispod kako biste ga odgledali!

Šta je potrebno da biste postigli ovakav manikir?

1. Talasaste makaze za papir (možete ih kupiti u svim knjižarama po ceni od 150 dinara).

2. Zatim, silikonska mat podloga ili bilo koji drugi silikonski podmetač koji imate u kući (ne morate uopšte imati specijalizovanu podlogu za nail art koju ja koristim) – obične silikonske podloge možete pronaći i kod kineza.

3. Pinceta (za skidanje osušenog stikera sa silikonske podloge) i, naravno, lakovi po želji.

 

comments

Dobrodošli na moju online stranicu posvećenu prirodnim noktima! Ja sam Danijela, a blog na kojem se nalazite spada u najposećenije blogove na temu manikira u regionu. Moji YouTube video tutorijali prelaze 3 miliona pregleda. Ostvarila sam veliki broj domaćih i inostranih saradnji sa brendovima, a ovo su samo neki od njih: Eveline, Essie, Sephora, Madam Glam New York, MoYou London.