Novi serijal? MINUT MANIKIR vol.1 / video

 

Razmišljala sam prethodnih par meseci o tome kako ponekad i sama imam dane kada ne volim nail art (bez obzira na svu moju ljubav prema njemu). Jednostavno dođe “onaj” trenutak zaljubljenosti u minimalizam sa maksimalno dve boje na noktima. Sa jedne strane konstantno sam imala takva osećanja, a sa druge strane sam se pitala “Kako da snimam tako kratke i jednostavne manikire i objavljujem ih na kanal, koliko će se to ljudima dopasti?”

Dan kada sam uradila ovaj manikir naprosto se sama od sebe pojavila ideja za novi serijal “Minut manikir” u kojem bih prikazivala jednostavne, minimalističke ideje za manikir u jednominutnom videu sa tajmerom u desnom uglu. To ne znači nužno da se manikir može uraditi za minut, već je minut trajanje videa. Manikire u ovom serijalu možete uraditi za svega dva, tri minuta (naravno, ne računajući sušenje slojeva). Mislim da će se serijal dopasti devojakama koje nisu velike ljubiteljke nail art-a. Ukoliko imate neki komentar ili mišljenje na temu serijala, obavezno ga ostavite dole ispod videa, kako bih znala da li da nastavljam da ih snimam.

comments  • Maja

    Draga Danijela,
    Ovo je super! Ja volim nail art, ali i jednostavnost, a sem toga nemam nikad previše vremena za uvežbavanje nekih komplikovanih “zahvata”, tako da u potpunosti podržavam ovu tvoju ideju. Čak i kad uspem da izdvojim malo više vremena, obeshrabruje me činjenica da na mojm noktima manikir ne traje duže od dan i po, ma šta ja radila i ma koliko se trudila da ispratim tvoje savete. Takvi su mi nokti valjda…
    Da ne dužim, sve pohvale za blog i jedna molba: kad stigneš možda ne bi bilo loše da se malo pozabaviš baznim lakovima, čini mi se da su oni prilično važni za dobar manikir, a možda utiču i na njegovu postojanost?