Novi serijal? MINUT MANIKIR vol.1 / video

 

Razmišljala sam prethodnih par meseci o tome kako ponekad i sama imam dane kada ne volim nail art (bez obzira na svu moju ljubav prema njemu). Jednostavno dođe “onaj” trenutak zaljubljenosti u minimalizam sa maksimalno dve boje na noktima. Sa jedne strane konstantno sam imala takva osećanja, a sa druge strane sam se pitala “Kako da snimam tako kratke i jednostavne manikire i objavljujem ih na kanal, koliko će se to ljudima dopasti?”

Dan kada sam uradila ovaj manikir naprosto se sama od sebe pojavila ideja za novi serijal “Minut manikir” u kojem bih prikazivala jednostavne, minimalističke ideje za manikir u jednominutnom videu sa tajmerom u desnom uglu. To ne znači nužno da se manikir može uraditi za minut, već je minut trajanje videa. Manikire u ovom serijalu možete uraditi za svega dva, tri minuta (naravno, ne računajući sušenje slojeva). Mislim da će se serijal dopasti devojakama koje nisu velike ljubiteljke nail art-a. Ukoliko imate neki komentar ili mišljenje na temu serijala, obavezno ga ostavite dole ispod videa, kako bih znala da li da nastavljam da ih snimam.

comments1 thought on “Novi serijal? MINUT MANIKIR vol.1 / video”

  • Draga Danijela,
    Ovo je super! Ja volim nail art, ali i jednostavnost, a sem toga nemam nikad previše vremena za uvežbavanje nekih komplikovanih “zahvata”, tako da u potpunosti podržavam ovu tvoju ideju. Čak i kad uspem da izdvojim malo više vremena, obeshrabruje me činjenica da na mojm noktima manikir ne traje duže od dan i po, ma šta ja radila i ma koliko se trudila da ispratim tvoje savete. Takvi su mi nokti valjda…
    Da ne dužim, sve pohvale za blog i jedna molba: kad stigneš možda ne bi bilo loše da se malo pozabaviš baznim lakovima, čini mi se da su oni prilično važni za dobar manikir, a možda utiču i na njegovu postojanost?

     

Leave a Reply

Your email address will not be published.