Manikir sa “mermernim” efektom i upotreba SILIKONSKE MAT PODLOGE u nail art-u (video)
akvarel enjoyours.com gliter iskustvo jednostavni nokti kako da manikir metalik mint nail art noviteti P2 pastelni lak plava recenzija review saveti sedefasti lak šljokice tutorijal video vintage youtube zimski manikir zlatna

Manikir sa “mermernim” efektom i upotreba SILIKONSKE MAT PODLOGE u nail art-u (video)

 

Moj prvi video vezano za manikir sa mermernim efektom privukao je dosta vaše pažnje, jedina mana tog manikira je što se dugo radi, a nail art početnicima može biti i komplikovan. Zato sam se odlučila za ovu jednostavniju i bržu verziju mermernog manikira. U videu pričam o novom proizvodu, silikonskoj mat podlozi, koja mi je stigla na recenziju sa sajta enjoyours.com, a kako se ona koristi i zbog čega je privukla veliku pažnju među nail art dizajnerima pogledajte u videu. Fotografije ovog manikira možete pogledati na mojoj Instagram stranici (gde svakodnevno objavljujem manikire i recenzije lakova), a pratite me i na Fejsbuku ukoliko ne volite postove na engleskom.

My first video related to manicure with marble effect attracted a lot of your attention, the only drawback is that you need to put effort and a lot of time into that manicure, so I tought about doing a little bit easier marble manicure, for nail art beginners. In the video I talk about a new product, a silicone mat background, which came to me for review from the site enjoyours.com. How to use this and why it has attracted a lot of attention among nail art designers look in the video. Visit my Instagram page for more nail art photos (there I publish daily manicures and polish reviews), and follow me on Facebook, where I post on serbian language.

comments

Dobrodošli na moju online stranicu posvećenu prirodnim noktima! Ja sam Danijela, a blog na kojem se nalazite spada u najposećenije blogove na temu manikira u regionu. Moji YouTube video tutorijali prelaze 3 miliona pregleda. Ostvarila sam veliki broj domaćih i inostranih saradnji sa brendovima, a ovo su samo neki od njih: Eveline, Essie, Sephora, Madam Glam New York, MoYou London.