KOJE LAKOVE PONETI NA LETOVANJE? ⛵? Predlozi iz moje kolekcije po preporuci časopisa ELLE i HARPERS BAZAAR (I deo)

naslovna1postOve godine nikako nisam stigla da podelim sa vama predloge lakova za proleće 2016. godine, ali zato sam sebi obećala da to moram uraditi na leto. I evo ga, post iz dva dela koji će vam predložiti ukupno osam boja koje će biti “trendi” tokom ovog leta. U izboru su mi pomogli časopisi Elle i Harpers Bazaar, a klikom na nazive časopisa možete videti članke koji su me inspirisali. Danas vam pišem o pastelnim nijansama koje uglavnom pristaju svim tipovima kože, a posebno se ističu kada malo “dobijete boju”.

This year, I`ve had no free time to make and share with you my sping 2016 nail polish color suggestions, but I promised to myself that I need to do this type of the post on summer. And here it is, first part of the post which will represent a total of eight colors that will be “trendy” during this season. Magazines Elle and Harpers Bazaar helped me a lot during writing of this post, by clicking on the names of the magazines you can see the articles which have inspired me to choose colors I have chosen today. Today, I write about the pastel shades which mostly fit to all skin types, especially when you get a little bit of tan.

GRAY SKIES

Velika je verovatnoća da vam se neće dopasti ideja da nosite “sive oblake” na noktima tokom leta, ali ova sivkasto-plava nijansa zaista može izgledati divno na preplanulom tenu. Moj predlog je za nijansu plavlji, a samim tim i više prilagođen sezoni. Bilo koji svetlo plavi lak sa blago sivim podtonom biće veoma tražen ovog leta.

?CORAL MADNESS

Leto jednostavno ne može da prođe bez koralnog laka (usklađenog miksa pink i narandžaste boje), to predstavlja kontinuirani trend već godinama unazad i nije važno da li je lak sličan ovom kojeg danas predstavljam, potrebno je samo da ukucate “coral nail polish” na Google Images i sve će vam biti mnogo jasnije. Nijansa koju tom prilikom odaberete sigurno neće odstupati od trenda!

SPARKLY PERIWINKLE

Nema ništa originalnije i lepše od “međuboja” koje nastaju mešanjem, u ovom slučaju, ljubičaste i plave, koju popularno nazivaju i “plava lavanda”. Dodatnu lepotu ovoj nijansi dodaje srebrni šimer, koji se predivno preliva na suncu i daje staklasto/biserni sjaj noktima. Ukoliko ovu kombinaciju budete imali tokom leta, garantujem da će vas (pa sigurno sve drugarice) pitati koji to lak imate na noktima. 🙂

NASTAVIĆE SE… TO BE CONTINUED…

Prati me ili podeli blog post: