blog o prirodnim noktima

KOJE LAKOVE PONETI NA LETOVANJE? ⛵😘 Predlozi iz moje kolekcije po preporuci časopisa ELLE i HARPERS BAZAAR (I deo)

 

naslovna1postOve godine nikako nisam stigla da podelim sa vama predloge lakova za proleće 2016. godine, ali zato sam sebi obećala da to moram uraditi na leto. I evo ga, post iz dva dela koji će vam predložiti ukupno osam boja koje će biti “trendi” tokom ovog leta. U izboru su mi pomogli časopisi Elle i Harpers Bazaar, a klikom na nazive časopisa možete videti članke koji su me inspirisali. Danas vam pišem o pastelnim nijansama koje uglavnom pristaju svim tipovima kože, a posebno se ističu kada malo “dobijete boju”.

This year, I`ve had no free time to make and share with you my sping 2016 nail polish color suggestions, but I promised to myself that I need to do this type of the post on summer. And here it is, first part of the post which will represent a total of eight colors that will be “trendy” during this season. Magazines Elle and Harpers Bazaar helped me a lot during writing of this post, by clicking on the names of the magazines you can see the articles which have inspired me to choose colors I have chosen today. Today, I write about the pastel shades which mostly fit to all skin types, especially when you get a little bit of tan.

GRAY SKIES

Velika je verovatnoća da vam se neće dopasti ideja da nosite “sive oblake” na noktima tokom leta, ali ova sivkasto-plava nijansa zaista može izgledati divno na preplanulom tenu. Moj predlog je za nijansu plavlji, a samim tim i više prilagođen sezoni. Bilo koji svetlo plavi lak sa blago sivim podtonom biće veoma tražen ovog leta.

🌸CORAL MADNESS

Leto jednostavno ne može da prođe bez koralnog laka (usklađenog miksa pink i narandžaste boje), to predstavlja kontinuirani trend već godinama unazad i nije važno da li je lak sličan ovom kojeg danas predstavljam, potrebno je samo da ukucate “coral nail polish” na Google Images i sve će vam biti mnogo jasnije. Nijansa koju tom prilikom odaberete sigurno neće odstupati od trenda!

SPARKLY PERIWINKLE

Nema ništa originalnije i lepše od “međuboja” koje nastaju mešanjem, u ovom slučaju, ljubičaste i plave, koju popularno nazivaju i “plava lavanda”. Dodatnu lepotu ovoj nijansi dodaje srebrni šimer, koji se predivno preliva na suncu i daje staklasto/biserni sjaj noktima. Ukoliko ovu kombinaciju budete imali tokom leta, garantujem da će vas (pa sigurno sve drugarice) pitati koji to lak imate na noktima. 🙂

NASTAVIĆE SE… TO BE CONTINUED…

commentsLeave a Reply

Your email address will not be published.