Vesele prolećne boje! ?? Brzi “FUNKY GROOVY” retro nokti (video)

IMG_6210Pripremam vam nešto vrlo zanimljivo i korisno, to je projekat na kojem radim već skoro godinu dana i koji se trenutno polako ali sigurno privodi kraju, što je i razlog zašto imam malo vremena za nove postove i nail art tutorijale. 🙂 Tako je i današnji manikir nastao spontano, nakon što sam uzela nekoliko veselih prolećnih boja koje se po mom mišljenju slažu. Kao i do sada, na YouTube kanalu čeka vas i video tutorijal!

Ukoliko vas interesuje midi prsten koji imam u videu, za detalje se možete obratiti mojoj drugarici Milici u inbox fejsbuk stranice I TAČKA studio.

I`m preparing for you something very interesting, this is a project I’ve been working on for almost a year, now it`s coming to an end, so that`s why I have less time for new posts and nail art tutorials. 🙂 Today’s manicure was made spontaneously after I took a couple of cheerful spring(ish) colors that are a good match in my opinion. As always, on my YouTube channel a video tutorial is waiting for you!


Korišćeno/Used: Sephora Tribal tattoo, Madam Glam Kiss me now, Golden Rose Rich color #111, bornprettystore.com neon nitne (neon nail art studs), EzFlow Fast Finish top coat


? OBAVEZNO KLIKNITE NA 1080p za Full HD video!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4JnR6TPq3Qg[/youtube]

groovy1 groovy2

Prati me ili podeli blog post: