blog o prirodnim noktima

ESSIE NAGRADNA IGRA! Osvoji celu zimsku kolekciju 2015. (NAGRAĐIVANJE #2/SRBIJA)

 

essienagradnaigra43

“Šest nijansi koje sam dizajnirala za ovu kolekciju savršene su za vreme koje odvajam za uživanje u zimskim čarolijama kao i za trenutke kada želim da se ušuškam pored kamina i osobe koju volim.” Rebeka Minkof, globalni dizajner boja

Obećala sam vam još jedno nagrađivanje povodom milion pregleda video tutorijala, nadam se da će vam se dopasti! Pred vama je šansa da uz pomoć Essie lakova i samo malo kreativnosti i uloženog truda uradite manikir koji će vas ubaciti u igru za osvajanje čak šest lakova koji pripadaju najnovijoj Essie kolekciji za zimu 2015. godine. Ova kolekcija naći će se u prodaji od oktobra u Srbiji i Bugarskoj, a obuhvata boje koje će vam se, sigurna sam, mnogo dopasti, jer ih ima “za svačiji ukus”! 🙂

Pre nego što iznesem pravila nagradne igre, pozivam vas da pogledate video koji sam pripremila za vas i u kojem ukratko predstavljam svih šest zimskih nijansi, zajedno sa manikirom koji je urađen specijalno za snimanje videa, kako bih dočarala lepotu ovih boja…

12345678910image001

PRAVILA OVOG NAGRAĐIVANJA JE ODREDILA KOMPANIJA LOREAL, A ONA SU SLEDEĆA:

  1. Uradite kreativan (po mogućnosti zimski) manikir uz pomoć bilo kojih Essie lakova iz vaše kolekcije (naravno, nije potrebno da lakovi budu iz poslednje zimske kolekcije, ali je neophodno da bude upotrebljen barem jedan Essie lak koji posedujete od ranije).
  2. Fotografišite vaš manikir i pošaljite mi u inbox moje Fejsbuk stranice (klik!) sa sledećim podacima: ime, prezime i grad u kojem živite.
  3. Essie lak mora biti prisutan na fotografiji (bilo tako što ga držite dok fotografišete manikir, ili se nalazi pored vaše ruke).
  4. Fotografija mora biti vaša/autentična, nemojte preuzimati fotografije sa interneta, jer ćete biti diskvalifikovani (fotografiju preuzetu sa interneta u većini slučajeva mogu prepoznati, stoga budite fer prema devojkama koje su se potrudile da urade manikir).
  5. Nakon što vaše manikire objavim na stranici u albumu “ESSIE nagradna igra”, potrebno je da šerujete vašu fotografiju i zamolite prijatelje da lajkuju. Fotografija sa najviše lajkova osvaja celu Essie zimsku kolekciju! Postoje drugo i treće mesto, koja se, takođe, određuju na osnovu broja lajkova. Devojka koja osvoji drugo mesto dobija DVA LAKA PO IZBORU iz poslednje Essie zimske kolekcije, dok devojka čija fotografija po broju lajkova bude na trećem mestu dobija JEDAN LAK PO IZBORU, takođe iz zimske kolekcije.
  6. Ovo nagrađivanje je otvoreno samo za Srbiju, ali možete učestvovati i u slučaju da imate nekoga u Srbiji kome bih mogla da pošaljem Vašu nagradu.
  7. Nagrađivanje traje do 1. novembra (uključujući i taj dan). Devojke koje budu nagrađene biće obaveštene putem inboxa na Fejsbuku najkasnije tri dana od završetka nagrađivanja.

Pustite mašti na volju, pogledajte snežne, zimske razglednice ili neki dobar praznični film, i ugrabite lakove, inspiracija je svuda oko vas, treba je samo uočiti!

ŽELJNO IŠČEKUJEM SVE VAŠE NOKTIĆE! 💅

I, NARAVNO, SREĆNO! 😀

comments2 thoughts on “ESSIE NAGRADNA IGRA! Osvoji celu zimsku kolekciju 2015. (NAGRAĐIVANJE #2/SRBIJA)”

Leave a Reply

Your email address will not be published.