blog o prirodnim noktima

MILION PREGLEDA VIDEO TUTORIJALA! 🎉 ULTRASUN nagrađuje! (NAGRAĐIVANJE #1/SRBIJA)

 

Prvi YouTube samit na Balkanu 2015. godine, Beograd. Stavljam oko vrata svoje ime, prezime i naziv kanala. Bumerang u mislima… Po prvi put sam shvatila svoje dostignuće i uspeh… Osmeh mi nije silazio sa lica. Vraćam se naglo unazad na svoje početke… Zaista, teško je dostići 10.000 pregleda, još teže 100.000, a o milionu i da ne pričam. Verujte mi na reč, užasno teško, iscrpno, ali (paradoksalno) i neprimetno – ukoliko obožavate ono što radite. Utoliko više sam ponosna na sebe, i od sveg srca zahvalna svima vama koji ste uz mene ove dve godine.

Samo zbog vas sam se potrudila da ovo nagrađivanje bude posebno, mada nijedna nagrada ovog sveta ne može izraziti moju zahvalnost prema vama! Nagrađivanje sam osmislila tako da će više čitateljki dobiti po jedan poklon, a samo nagrađivanje biće podeljeno na dva dela (odnosno dva nagrađivanja, sa odvojenim videima i člancima). 😀 Naravno, možete okušati svoju sreću u oba nagrađivanja.*

Jedan od sponzora nagrađivanja je UltraSun (uvoznik Zoya lakova za Srbiju – koji vam dodeljuje 3 Zoya laka), drugi poklon je od mene (u videu saznajte šta je to), a treći je u saradnji sa kompanijom L’Oréal, odigraće se na Fejsbuku, ali još uvek ne želim da vam otkrijem o čemu se radi (mada sam jako uzbuđena!). Drugi deo nagrađivanja očekujte kroz nedelju dana.

*Nažalost, iz više razloga, sva nagrađivanja su otvorena samo za Srbiju ili za one koji nagradu mogu da preuzmu na teritoriji Srbije (isključujući Kosovo, jer paket mora da prolazi carinu).

Koje nagrade vas očekuju možete pogledati u videu ispod. Komentare vezano za nagrađivanje ostavljajte isključivo ispod videa, nemojte ispod ovog članka! Pravila za nagrađivanje su detaljno izneta u videu (i info boxu ispod videa) i molim vas da ih ispoštujete.

Još jednom, HVALA što ste uz mene!

                                              ☺💗

comments11 thoughts on “MILION PREGLEDA VIDEO TUTORIJALA! 🎉 ULTRASUN nagrađuje! (NAGRAĐIVANJE #1/SRBIJA)”

Leave a Reply

Your email address will not be published.