IMG_9160

Znam da su mnoge od vas pomislile da je previše komplikovano za rekreaciju, ali u tome i jeste čar ovog manikira (što se manje trudite da bude savršeno, to će lepše ispasti – naročito kada dođete do tehnike sa vodom i parfemom). Zvuči smešno i nerealno, ali je istina. Umetnički nadahnut manikir, koji je inspirisan tirkiz kamenom, ima i svoje video uputstvo, a ako pokušate da ga uradite obavezno mi javite rezultate ili mi ostavite fotografiju dole u komentarima ispod članka.

I know that many of you already thought that this is too complicated for recreation, but that’s the charm of this manicure (less you trying to make it looks perfect, it will turn out nicer – especially when you get to the technique with water and perfume). It sounds ridiculous and unreal, but it’s true. Artistic inspired manicure, which is inspired by turquoise stone has its own video instruction, and if you try to do by yourself let me know the results, or leave me a photo in the comments section below.

IMG_9157

IMG_9159

IMG_9155

IMG_9166

comments

 • The effect of this mani is stunning. This is real art! Great job!

   
 • Sandra

  Nakon praznicnog venca i steam punk manikira ( i zirafa manikira) mislila sam da nije moguce ali uspela si da prevazidjes samu sebe. Ovo je savrseno! Prava umetnost! Mogu slobodno reci da je ovo najbolji manikir na celom blogu. Svaka cast.

   
  • Hvala ti Sandra od srca!! :*

    
 • Izgleda veoma zanimljivo. Mnogo mi se dopada.

   
 • Prelepo! Ostavio me je bez teksta video, jedva čekam da probam. 🙂