Q&A – PITANJA I ODGOVORI + Nagrađivanje povodom 2. godine blogovanja! (video)

Dan kada sam slavila 2 godine postojanja bloga obeležilo je prvo TV gostovanje, koje ste imali priliku da pogledate (ovde), ali i snimanje videa u kojem se premijerno obraćam vama povodom dostizanja čak 3000 prijavljenih pratilaca na kanalu! Najtraženiji video do sada bio je “bilo koji u kojem bih (konačno) snimila svoje lice”. 😀 Pošto ste to dugo priželjkivali, odlučila sam da snimim video u kojem odgovaram na sva pitanja koja ste mi postavljali u prethodnom periodu. Video možete pogledati ispod. Iskreno se nadam da sam uspela da odgovorim na sva vaša pitanja, kojih je bilo mnogo više nego što sam očekivala, hvala vam svima od srca za interesovanje za moj rad!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cw2pui4-xeo[/youtube]

Pripremila sam i nagradu za jednu srećnu čitateljku (ili čitatelja, što da ne!), kao mali znak pažnje što sam već dve godine u “ovim blogovodama”, koje mi i te kako prijaju i koje ne bi bile ni upola interesantne da nije vas! Nagrađivanje je zbog visokih poštarina otvoreno samo za Srbiju, ali mogu učestvovati i oni kojima nagradu mogu poslati na teritoriji Srbije (isključujući Kosovo, jer, nažalost, paket mora da prolazi carinu).

Pravila za učešće su sledeća:

  1. Lajkujte moju Fejsbuk stranicu (ovde)
  2. Prijavite se na moj kanal klikom na crveno dugme “Prijavi me” (ovde)
  3. U komentaru ispod napišite mi šta vam se najviše dopada na mom blogu/kanalu (kakvi članci/video tutorijali?), i šta biste eventualno voleli da dodam/unapredim. Sve sugestije su dobrodošle. Takođe, ostavite mi puno ime i prezime i svoju e-mail adresu putem koje ću vas kontaktirati ukoliko budete izvučeni.

IMG_9826

Nagrađivanje se zatvara za 7 dana, trajaće od 27.04 do 4.05. Pobednika ću objaviti na kraju članka koji sledi 4. maja, kao i na Fejsbuk stranici.

Srećno svima!

Prati me ili podeli blog post: