Noviteti #Februar 2015 (video)
avon china glaze essie golden rose noviteti

Noviteti #Februar 2015 (video)

 

Najviše volim neplanirane kupovine, pa je tako ovaj mesec bio skroman i meni posebno drag zbog nekih drugih životnih okolnosti. U videu ispod pričam detaljnije o proizvodima, pa ujedno možete čuti i prve utiske o onima koje sam već testirala.

Ono što sam, nažalost, potpuno izostavila u videu su cene proizvoda. China Glaze lak platila sam 350 dinara, dok ulje za zanoktice možete kupiti po ceni od 270 dinara. Što se tiče proizvoda iz Avon-a, oba su plaćena ispod 200 dinara, dok je Golden Rose Rich color lak plaćen 120 dinara u mojoj lokalnoj parfimeriji. 

comments

Dobrodošli na moju online stranicu posvećenu prirodnim noktima! Ja sam Danijela, a blog na kojem se nalazite spada u najposećenije blogove na temu manikira u regionu. Moji YouTube video tutorijali prelaze 3 miliona pregleda. Ostvarila sam veliki broj domaćih i inostranih saradnji sa brendovima, a ovo su samo neki od njih: Eveline, Essie, Sephora, Madam Glam New York, MoYou London.

  • Jelena Radinovic Lukic

    Avonova turpija je ocajna od samog pocetka 🙁

    A lakici su diivni, s tim da je meni GR Rich color neuporedivo bolji od ovih novijih… 🙂

     
    • Žao mi je što tek sad saznajem za sve više negativnih utisaka o njoj, jer sam pre kupovine čula samo reči hvale, ali dobro šta da se radi… I meni su Rich color za nijansu bolji.