Recenzija plocice za pecatiranje “m80” sa sajta Born Pretty Store.com (video) i pobednica nagradjivanja

Capture-1024x575Nažalost, došlo je do mog prvog razočarenja proizvodom sa sajta Born Pretty Store, i iskreno se nadam da se to više neće ponoviti. U pitanju je pločica za pečatiranje pod šifrom “m80”. Iako nisam previše iskusna što se tiče pečatiranja, gotovo sam sasvim sigurna da bi bilo kakva tehnika i umeće bili uzaludni što se tiče testiranja ove pločice.

Pločicu sam dobila na recenziju sa sajta Born Pretty Store. Proizvod možete pogledati ovde (klik!). Ne postoji ništa pozitivno što bih mogla reći u vezi sa ovom pločicom. U video recenziji sam detaljnije pričala o tome šta mi se kod pločice ne dopada. Sve što sam rekla o proizvodu je moj lični utisak. Iskreno sam vas posavetovala da ne naručujete ovaj proizvod, mada je konačna odluka na vama. U svakom slučaju, ukoliko odlučite da naručite nešto sa tog sajta, možete iskoristiti moj kupon kod za 10% popusta na porudžbinu: DVSX31.
Born Pretty Store (klik!) je online prodavnica, gde vrlo povoljno možete pronaći razne sitnice za ukrašavanje noktiju. Naručivanje se vrši putem PayPal računa, a dostava je besplatna širom sveta. Roba se šalje brodom iz Kine i stiže vam na kućnu adresu nakon 20 do 25 radnih dana, u zavisnosti u kom delu Evrope živite. Iskoristite moj kupon kod za 10% popusta na bilo koju porudžbinu sa tog sajta: DVSX31Kod ukucajte prilikom porudžbine na mesto predviđeno za unošenje kupon koda.
 
 
Pobednica nagrađivanja je …
Molim pobednicu da proveri svoj gmail nalog koji je ostavila u podacima, jer sam je u međuvremenu kontaktirala.
Prati me ili podeli blog post: