On Sunday we`re matching manicures! Rekreacija dizajna sa Pinteresta
balkan beauty bloggers braon crna golden rose maskirno matching manicures nail art tematska nedelja tutorijal video youtube zlatna žuta

On Sunday we`re matching manicures! Rekreacija dizajna sa Pinteresta

 
IMG_5122Dugo se nisam pridružila usklađenim manikirima, ali s obzirom da mi je tema jako zanimljiva, odlučila sam da učestvujem. Naime, obožavam da pretražujem manikire na Pinterestu, na svom profilu imam tablu na koju kačim ono sto sam poželela da rekreiram (klik!).
Long time I haven`t joined the balkan beauty bloggers – matching manicures sunday, but since this theme is very interesting to me, I decided to participate. In fact, I love to browse manicures on Pinterest – on my profile I have a board, where I pin designs which I want to recreate one day.
Video tutorijal
Video tutorial

IMG_5115
IMG_5116
IMG_5118
IMG_5119
IMG_5120
IMG_5121

comments

Dobrodošli na moju online stranicu posvećenu prirodnim noktima! Ja sam Danijela, a blog na kojem se nalazite spada u najposećenije blogove na temu manikira u regionu. Moji YouTube video tutorijali prelaze 3 miliona pregleda. Ostvarila sam veliki broj domaćih i inostranih saradnji sa brendovima, a ovo su samo neki od njih: Eveline, Essie, Sephora, Madam Glam New York, MoYou London.