blog o prirodnim noktima

by Danijela za MJTS.com | Lakiranje noktiju u vodi

IMG_3179Ivana Radovanović i sajt Mogu ja to sama (klik!) kontaktirali su me pre nešto više od godinu dana i to je bila praktično moja prva saradnja sa nekim sajtom u Srbiji nakon dužeg vremena provedenog u blogovanju, stoga su mi posebno dragi – ali i zaslužni za popularizaciju mog bloga i YouTube kanala. Uspešnu godišnjicu lepe saradnje obeležavam sa tutorijalom koji sam snimila specijalno za taj sajt.
Ivana Radovanović & popular serbian beauty related site Mogu ja to sama.com (click!) contacted me about a year ago & that was my first cooperation since I`m into this blog world – therefore they`re credited for popularization of my blog & YouTube channel. So, I`m celebrating one year anniversary of successful collaboration with this tutorial that I`ve made specifically for this site.

IMG_3189-1024x769Nisam ljubitelj lakiranja noktiju u vodi, jer iziskuje vreme, strpljenje i testiranje pogodnih lakova koji će se lepo razlivati u vodi. Takođe, dosta je neuredna tehnika, a to uvek pokušavam da izbegnem. Meni je lično to sve jako komplikovano, ali kako je ovaj tutorijal bio najtraženiji na sajtu, sa zadovoljstvom sam ga uradila i oduševila se rezultatom, jer nisam očekivala da će ispasti ni približno ovako. Šta sam sve koristila možete videti na fotografijama, a detaljan tutorijal je u videu.
I`m not a fan of water marble nail art, because it takes a lot of my time, patience & boring testing of apropriate nail polishes which will spread well in the water. Also, it`s a messy nail art technique, which I love to skip everytime. To me it`s a complicated but as this tutorial was the most wanted on the site I`ve done it with pleasure. The result was stunning, which I`ve not expected. What I`ve used is on the pics, and video tutorial is down below.
 
IMG_3174-1024x768
IMG_3180
IMG_3183
IMG_3185
Šta mislite?
What do you think?