On Sunday we`re matching manicures! Vintage plaid
deina essence golden rose linije manikir mat lak matching manicures nail art tematska nedelja traka za nail art tutorijal video vintage youtube

On Sunday we`re matching manicures! Vintage plaid

 
 IMG_3008Ovu nedelju uskladjenih manikira jednostavno nisam smela da propustim. Mnogo volim vintage stil i odlučila sam da za danas odradim jedan karirani manikir, u starinskom obliku, koji podseća na one šarene kockaste stolnjake koje su koristile naše bake. Nadam se da sam uspela u toj nameri da ih prenesem na nokte jer sam se zaista trudila. Nadlak je malo povukao lak, ali to uživo nije uočljivo. Na kraju sam ceo dizajn matirala. Uradila sam i video tutorijal.
Every sunday, Balkan beauty bloggers (click!) are matching their manicures. This week we voted for vintage style manicure, so this is my contribution. I adore vintage style, so I couldn`t wait for this day. My choice was recreation of a granny`s old colorful tablecloth. Hope I succeed. You can see that topcoat smudged a design a little bit, but it`s not visible live at all. At the end, I put a matte topcoat. I`ve also done a video tutorial.


IMG_3005
Video tutorijal
 
Šta sam koristila
What I used
IMG_3076-1024x772
IMG_3007IMG_3013IMG_3054
Pogledajte ispod druge radove Balkanskih blogokoleginica!
Down below you can see other designs done by Balkan beauty bloggers!

comments

Dobrodošli na moju online stranicu posvećenu prirodnim noktima! Ja sam Danijela, a blog na kojem se nalazite spada u najposećenije blogove na temu manikira u regionu. Moji YouTube video tutorijali prelaze 3 miliona pregleda. Ostvarila sam veliki broj domaćih i inostranih saradnji sa brendovima, a ovo su samo neki od njih: Eveline, Essie, Sephora, Madam Glam New York, MoYou London.