500+ FB pratilaca, 60000+ pregleda stranice, 100000+ pregleda video tutorijala… Vreme je za nagradjivanje! (ZATVORENO)

IMG_2017-1024x766Iskreno, nisam ni sanjala da će 500(x2), dakle 1000 očiju gledati moje fotografije svakodnevno. Možda cifra 500 na fejsbuku deluje malo, ali meni je zapanjujuće velika. Ne mogu ni da zamislim ispred sebe 500 devojaka koje gledaju u mene, toliko mi je ta cifra nestvarna 😀 Takođe, neverovatno mi je da dnevno, kako kaže statistika, 600 ljudi poseti moj blog… Hvala vam od srca! Posebno pozivam blogerke da se pridruže, jer ste mi bile posebna podrška i svakako bih volela da vas vidim u igri za nagradu! 

Ima dosta pravila, pa da počnemo…
U blogovanje sam ušla pre svega zbog moje ljubavi prema ukrašavanju noktiju i želela bih da moje prvo nagrađivanje bude u znaku toga. 
Pozivam Vas da nacrtate nešto na noktima (pre svega za sebe i svoju dušu), a onda usput i za mene, možda nagrada koju sam pripremila bude baš Vaša! Niti postoji neka određena tema, niti tražim nešto komplikovano. Pustite mašti na volju i sigurna sam da ćete u bilo čemu što Vas okružuje uspeti da nađete inspiraciju i prenesete je na svoje nokte.Dakle, ne tražim da uradite nikakav komplikovani nail art, nacrtajte bilo šta, osim jedne boje/jednog laka na noktima. Bitna je zabava!
— Svoj rad ćete uslikati držeći parče papira na kojem ćete napisati: Za takmičenje na blogu “by Danijela” (primer, slika ispod, moj rad sa jednog takmičenja) – Želim da budem sigurna da ste taj rad uradili posebno za takmičenje na mom blogu.

nailcrazy-021-1024x859
 Fotografiju ćete poslati na moju e-mail adresu: bydanijela@gmail.com sa navedenim imenom, prezimenom i gradom u kojem živite. Kako koja fotografija bude stizala, dobijaće svoj redni broj. Kada proglasim pobednicu, podatke (ime/prezime/grad) ću navesti na statusu na mojoj fejsbuk stranici, stoga je neophodno da me tamo pratite, tj. da lajkujete moju stranu: https://www.facebook.com/bydanijela
Takmičenje će trajati mesec dana (od 1. februara do 1. marta), od čega je 30 dana na raspolaganju za slanje radova (do 2. marta u ponoć), a tri dana će trajati ocenjivanje (3,4 i 5. mart). Radove ću ocenjivati lično, a zatim će mi u pomoć priteći najbliži ljudi, rođaci i prijatelji, koji će takođe bodovati radove. Tri najbolja rada (sa najviše bodova) ulaze u poslednji krug. Pobednicu objavljujem 5. marta, na fejsbuk stranici
 
***Važno:Ukoliko do 20. dana takmičenja (21.2.) na moj mejl stigne manje od 10 radova, takmičenje se obustavlja i nastavlja u skorijoj budućnosti, nakon mesec dana. Razlog je taj što želim da mi ocenjivanje radova bude zabava, a ne brojčana ograničenost. Ako želite, podelite ovaj članak na svoje FB profile (tako ćete uvećati mogućnost da se prijavi više devojaka).
 
— Na ocene će uticati sledeće: estetika (pedantno područje zanoktica, otklonjen višak laka oko noktiju), kombinacija boja i originalnost. Kvalitet fotografije neće uticati na ocene, ali Vas unapred molim da ne šaljete previše mutne i nejasne fotografije.
— Nagradna igra je otvorena za sledeće zemlje: Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Crna Gora (iz prostog razloga što iz ovih zemalja imam najviše pratilaca).
– Takođe, prijavite se na moj YouTube kanal: http://www.youtube.com/user/bydanijela (lajkovanje FB stranice i praćenje YouTube kanala su uslovi za učestvovanje u igri).

Avon lider Ana daruje Vam prelepi Cosmic blue lak iz Nailwear pro+ kolekcije lakova. Njen poklon će naknadno stići kod mene, a zatim ću ja celu nagradu proslediti pobednici, pre 8-og marta. Lajkujte ovu stranicu, gde možete postati Avon dama: https://www.facebook.com/avondamabg

A ovo je nagrada za srećnu dobitnicu!
IMG_2019-1024x770
IMG_2021-1024x769

Osim gore pomenutog Avon laka (koji nije na fotografiji), sve stvari su kupljene lično (mojim novcem). Pri izboru nagrade sam se vodila najčešćim pitanjima na Ask.fm-u i FB stranici. Ono o čemu ste se najviše raspitivale i što ste želele da posedujete uključeno je u nagradu. Na prvom mestu su to komplet četkica za nail art (uključujući tačkalicu) i ukrasi za nokte (zelena nail art traka, zlatna i srebrna folija, stikeri za nokte, kao i žuti i rozi gliter). Naravno, lakovi su neizostavni, pa sam tako odlučila da jednu od vas obradujem sa: Manhattan Quick dry 60 seconds, pastelno zeleni lak #81C, divan rozo-narandžasti koralac, hvaljen od strane blogerki, Essence Colour & go #109 Off to Miami! i Aura Twenty One #8, rozikasto-crveni lak sa diskretnim sedefom. Posebno mi je drago što će do jedne od Vas stići moj ručno pravljeni proizvod (o kojem ste čitale ovde!), Mix ulja za negu zanoktica (sadrži: devičansko kokosovo ulje, čičkovo, ricinusovo, maslinovo, ulje na bazi čokolade i par kapljica eteričnog ulja sa mirisom kokosa). Oko toga sam se posebno potrudila, pa čak i oko estetskog izgleda bočice, nadam se da Vam se dopada? Pored svega toga, očekuje Vas komplet make up sunđera za izradu gradijent efekta na noktima, četvorostrana polir turpija kao i ljubičasti separatori za nožne prste, dok radite pedikir.

Još jednom, hvala Vam od srca za sve, 
i srećno ukoliko odlučite da učestvujete! 🙂
Prati me ili podeli blog post: