blog o prirodnim noktima

Blogofot #Januar `14

IMG_1796-1024x769Ne mogu rečima opisati kako mi je divno započela ova godina. Mesec dana lepog druženja, prijatne atmosfere, pokloni, ljubav, prve saradnje sa mojim blogom, želje koje su se iznenada pretvorile u planove i uskoro postaju stvarnost… Vidi se da će za mene ovo biti godina velikih odluka i pozitivnih životnih promena. Kako je Vama prošao mesec?

Ovo su noviteti, fotografije govore za sebe, a Vi me slobodno pitajte ukoliko Vas neki od lakova posebno interesuje ili biste volele da vidite neku recenziju uskoro! Essence lakove sam dobila na poklon od dragog, Miss Sporty od seke, a Avon lakove sam poručila još sredinom decembra, ali su stigli tek na Božić. Recenzija MarryJ (klik!) naterala me je da kupim ovaj Golden Rose 3D Glaze toper #04. Kao i uvek, glitere sam kupila kod Kineza, 80 rsd komad (koristim priliku da ih pokupujem što više, pre nego što poskupe). Znate da me je kontaktirao Born pretty store, a ovo su dve stvarčice koje sam odabrala za recenziju, i koje su stigle 20-og januara: fluorescentne nitne za nokte i Born pretty store holografski lak #12
IMG_1794-1024x768
Uspela sam, neposredno putem žene koja dobavlja lakove iz Nemačke, da dođem do nekih lakova kojih još uvek nema na srpskom tržištu, Manhattan i Catrice, a ako ste i same zainteresovane za ove lakove ili neke palete Manhattan i Essence senki za oči, pogledajte ovu FB stranicu, a za ostale informacije se slobodno obratite Jovani putem inbox-a. (klik!) Devojka je tek počela, u februaru možete očekivati još robe.
IMG_1925-1024x768
Apsolutni favorit za ovaj mesec je Eveline 8w1 sredstvo za negu/oporavak noktiju, koje ih je preporodilo i u buduće znam da za taj proizvod vredi dati novac. Učinio je moje nokte izuzetno čvrstim, njihova krtost i slabost na slobodnim ivicama je nestala i (konačno) nokti mi se više ne listaju! Takođe, ubrzao mi je rast noktiju do te mere da sam ih nakon svakih dva, tri dana morala turpijati, prosto neverovatno. Možete ga kupiti u drogerijama po ceni od 280 rsd, ili u bolje snabdevenim parfimerijama koje prodaju Eveline kozmetiku, mada su tu nešto skuplji i koštaju oko 310 rsd. Sve preporuke, nećete se pokajati.
Ukoliko niste videle moj poslednji video tutorijal, možete ga pogledati na ovom linku (klik!). O ovom dizajnu nisam pisala na blogu. U pitanju je postizanje marble (kliker) efekta na noktima bez upotrebe vode! Ovaj način ukrašavanja mi se jako svideo i sigurno ću ga ponoviti u bliskoj budućnosti. Ovo je rezultat!
skittlettewatermarble-1024x602
Još jedna radost za mene, uspela sam da osvojim vodene nalepnice za nokte na YouTube kanalu Born Pretty Store sajta. Nakon dve godine učestvovanja u raznoraznim izvlačenjima na ovom kanalu, po prvi put sam izvučena kao dobitnik. January!
 waterdecals
I, za kraj, fotografije i video snimak mog 6,5 meseci mladog mališana, dobermana Hasa, njegova sreća nakon što je doživeo svoj prvi snežni dan u životu, sa drugarima (psima mog brata) Dagom i Rikijem!
Has-1024x631
Kolaž manikira za januar 2014!
januar14-1024x425