blog o prirodnim noktima

Blogofot #Decembar 2013

ajlajner-1024x491
Izvor/Source: Instagram.com/danvoj

Noviteta gotovo da nema, jako brzo mi je proleteo decembar, kao da sam juče pisala o proizvodima iz novembra! Kod Tanjice u nagrađivanju na njenom blogu (klik!) sam osvojila Blue Heaven arapski ajlajner (uvezen iz Sirije) i to je moja prva blogonagrada, kojoj sam se jako obradovala jer mi se mnogo dopada taj dramatičan način šminkanja i zaista sam želela da ga osvojim! 🙂 Ukoliko ste zainteresovane za arapsku kozmetiku, posetite ovu FB stranicu, gde možete putem inboxa naručiti iz Novog Pazara ajlajnere i uljane parfeme (klik!). Proizvod je stigao u roku od dva dana iz Novog Pazara kao pošiljka sa praćenjem. Ajlajner sam probavala par puta, a jedan make up sam podelila na mom Instagram profilu.

Noviteti u decembru! Tri glitera, ljubičasti, svetlo plavi i beli. Često dobijam isto pitanje na različitim društvenim mrežama: Gde kupujem glitere? kod Kineza – 80 rsd komad (do 1 euro). Apsolutno sve ukrase za nokte kupujem tamo, jer su najjeftiniji i imaju jako veliki izbor ukrasa. Tamo sam kupila i ovaj komplet fimo ukrasa sa prazničnim motivima, koje nikako nisam stigla da probam! Ceo komplet je simpatičan, motivi su predivni i morala sam da ih kupim. Jedini lak koji je novitet (verovatno ovo čitate u neverici) je Essence Colour & Go – Green & the grunge, najdivniji zeleni lak kremaste teksture u kojeg sam se zaljubila na prvi pogled videvši ga kod Vedrane na blogu. Koristila sam ga za jedan praznični manikir, možete ga pogledati ovde (klik!).
IMG_1495-1024x769
7-1024x408
Na samom kraju decembra obradovali su me sa sajta Born Pretty Store (klik!). Prvi poklon za praznike, setio se Deda Mraz da postojim i ja! :3 Kontaktirali su me kako bih radila recenzije proizvoda za nokte sa njihovog sajta, očekujte ih kroz dve nedelje! Poslali su mi i kupon kod za 10% popusta na sve porudžbine sa tog sajta, i mogu ga iskoristiti svi koji prate moj blog! DVSX31
Kolaž manikira u decembru!
Šta se posebno izdvaja?
kolazdecembar-1024x712