Don Juan One Coat OC220 i poredjenje sa Golden Rose Paris #204

donjuan 011Nisam sklona preteranom hvalisanju, to ste do sada sigurno primetile. Sa druge strane, kozmetika Mirjana me je potpuno osvojila kvalitetom (što lakova i ruževa, što ostale dekorative), te je prava šteta što se u blogosferi ova kozmetička kuća ne spominje češće. Mislim da je neophodno više istaći ono što je domaće, a vredno ulaganja Vašeg novca – kao što su to Don Juan One Coat lakovi pomenute kozmetike. OC220 je lak koji danas predstavljam!

donjuan 010
Na sajtu se u vezi kolekcije “One Coat” navodi sledeće:
Dovoljan je samo jedan premaz da bi nokat izgledao savršeno! PRVI LAK ZA NOKTE U SRBIJI koji savršeno pokriva nokat u jednom potezu! (izvor)
 
Ako na prvi pogled deluje kao lak koji ste već negde videli (ili nosili), budite sigurni da je ovaj plavac lak blizanac (ili bolje reći klon) Golden Rose Paris #204 – o njemu sam davno pisala ovde (klik!), ali sam ubacila nove fotografije. U pitanju su dva identična laka, čije ću poređenje posebno da istaknem u videu na mom YouTube kanalu posvećenom poređenju sličnih i/ili istih lakova. Ono što je jako zanimljivo, formula i završnica kod oba laka je bukvalno istovetna, pa slobodno možete pojuriti Golden Rose Paris #204 ukoliko ne možete da pronađete Don Juan parnjaka.  U pitanju su pigmentovane kreme i  vrlo brzo i lepo se nanose. Međutim, kad bih morala da biram, odabrala bih Don Juan, isključivo zbog toga što poseduje mnogo bolju četkicu (širu) od svih GR Paris lakova.

poredjenje
Golden Rose Paris je fotografisan po tmurnom danu, i deluje za nijansu tamniji nego što jeste.
poredjenje2

Gusta i pigmentovana formula opravdava svoj naziv i pokriva u jednom sloju. Lak ima dovoljno sjajan finiš i nadlak (bar meni) nije potreban; uz to, slojevi se jako brzo suše. Na fotografijama imam dva.
Ovde možete videti spisak prodajnih mesta gde možete kupiti Don Juan kozmetiku (klik!). Lakovi sadrže 12 ml, i koštaju od 80 do 120 rsd (primetila sam da cene variraju u zavisnosti od grada i prodajnih mesta), i poprilično je jeftin za kvalitet koji dobijate. Možete, takođe, posetiti i njihovu FB stranicu i učestvovati u nagradnim igrama, koje ova kozmetička kuća organizuje na svakih mesec dana, i dodeljuje jako lepe i vredne nagrade! (klik!)

donjuan 005
donjuan 003
donjuan 006
Da li Vam se dopadaju ovakve nijanse?
Prati me ili podeli blog post: