blog o prirodnim noktima

Blogofot #Novembar 2013

IMG_1323-1024x769 Pre svega, jedan mali update u vezi sa “Project 22 Pan”. Uspela sam da izdržim ceo oktobar bez kupovine novog laka i od 22 stara laka uspela sam da potrošim 10. Ujedno, odlučila sam da redukujem projekat jer mi se čini apsolutno nezanimljivim (koliko mi je bilo interesantno na početku, toliko je sada postao naporan), jer nijanse nisu ni malo zimske i sigurna sam da ih neću koristiti u narednom periodu. Dakle, pravim mini pauzu od mesec dana, a onda ponovo nastavljam projekat (kad ga budem nastavila ponovo će usledeti mesec dana nekupovine novih lakova).

Prethodnog meseca sam sebe častila sa novim mališanima koje možete videti na sledećim fotografijama. S obzirom da su većina lakova sa moje liste želja, novembarska kupovina mi je zbog toga posebno draga. Dva China Glaze, Flying dragon – recenzija već odrađena (klik!) i Budding romance, tri Avon nailwear pro+ laka, Vintage boutique, Honeydew dazzle i Golden vision, Eveline color show, Golden Rose Rich color i Golden Rose Jolly Jewels, Deina, i tri Miss Sporty (Fiery blaze iz Metal Flip kolekcije, Check Matte – matirajući nadlak i Turbo dry top coat 60 sec.). Kod Kineza sam uspela da pronađem zanimljive glitere, okrugle duohrom (zeleno/plavi) i holografski mikro gliter u prahu.
IMG_1324-1024x768
IMG_1326-1024x768
IMG_13271-1024x768
Ovog meseca su se posebno izdvojili Golden Rose Rich color #112, dugo željena i tražena boja laka i konačno ulovljena, ali i Eveline color show #651 i Miss Sporty Turbo dry top coat 60 sec. Takođe od drugarice iz inostranstva sam dobila losion za ruke i telo Bettina Barty (mislim da ih nema u Srbiji), sa najsavršenijim mirisom vanile! Čini kožu mekom i mirisnom jako dugo, kao da imate na sebi parfem sa tim mirisom.Čisto savršenstvo! Takođe, već sam pominjala Fitogal kremu za ruke u jednom od postova, izuzetno hidrira i najviše sam je koristila u oktobru i novembru. Paleta iz Oriflejma, LA STHLM by Isabel Lennse, plasirana prošle godine kada je Oriflejm proslavljao 45 godina postojanja u Švedskoj, dobijena na poklon (zaljubljena sam u nju već dva meseca), a šta sve poseduje možete pogledati ovde (klik!).
IMG_1322-1024x771
Još jedan novitet je i moja nova ombre frizurica. Poznata sam kao osoba koja voli česte promene, otkad znam za sebe non stop menjam oblik i boju kose. S obzirom da imam prirodno jako gustu i kovrdžavu kosu, od mene se takav tretman (“obuzdavanje”) kose i očekuje. Nakon pola godine razmišljanja da li da uradim crveni ili plavi ombre, izbor je pao na plavo/smeđi. Za ombre sam koristila blanš, hidrogen 9% i Garnier color naturals farbu za kosu #8, svetlo plava (klik!).
 
IMG_1259-768x1024
 
Kolaž radova za mesec novembar!
 
novembarmanikiri1-1024x717