blog o prirodnim noktima

Flormar #431

a 011Ovo je jedan pravi lepotan kojeg sam kupila na 20% sniženja u Lilly-ju, isto kad i zeleni sa tirkiznim podtonom – Flormar Supershine #50, o kojem sam pisala ovde (klik!). Plavac o kojem pišem danas je bogat sitnim teget plavim šljokicama, sa završnicom poput folije (ovo je moj prvi lak sa folijastom završnicom i zvanično priznajem da sam zaljubljena!). Fotografije govore više od mojih reči.
a-017-1024x768a 006

Kada bih izuzela plave šljokice iz baze ovog laka, skoro sasvim sam sigurna da bi ostala čuvena “vizantijsko plava” boja, koja je meni lično omiljena nijansa plave. Na otvorenoj prirodnoj svetlosti (iz nekih uglova), nijansa se preliva i u električno plavu, a ponekad reflektuje i nebo plavu boju. Činilo mi se kao da poseduje čitav spektar plave boje. Prvi sloj vrši solidnu pokrivenost – ne toliko dobro koliko pokriva drugi sloj. Na svim fotografijama imam dva sloja laka.

  • Flormar lakovi se od 1986. godine proizvode u Turskoj. Brend se izuzetno izdvaja po kvalitetu kozmetike zbog čega spada među vodeće u regionu Istočne Evrope. Lakovi sadrže 11 mililitara, i možete ih kupiti u Lilly drogerijama i svim većim parfimerijama koje u ponudi imaju Flormar kozmetiku. Kupila sam ga po ceni od 190 rsd (1,9 eura). Ostale informacije možete potražiti na zvaničnom sajtu – http://www.flormar.rs/English/default.html
a 007
a 008
a 009
a 010
a 020
a 022