Golden Rose Rich color #18

CANON60Jedan tvrdoglavi lak čeka na recenziju već duže vreme. Kupila sam ga krajem jula, ali svrstala sam ga u avgustovske novitete. Predivne je formule ali vrlo loše fotogeničnosti. Fotografije sam čuvala u kompjuteru mesec dana i dvoumila se da li da napišem članak. Same slike su lepe, ali ne prikazuju realnu boju tj boju u bočici. Na kraju sam potražila swatch-eve na internetu i shvatila da ni drugim blogerkama hvatanje boje nije pošlo za rukom.

Zanimljivo je da je lak u bočici čisto zelene boje, a da su swatch-evi širom interneta potpuno drugačiji -nazire se očigledan plavi podton (Golden Rose kompanija, takođe, na sajtovima predstavlja ovu boju ne kao čisto zelenu već kao zelenu sa plavim podtonom – onako kako je predstavljena i u ovom postu – a dokaz je fotografija ispod). Ostaje misterija…

Izvor/Source: http://goldenrose-styl.pl/sklep/product.php?id_product=2407 * Fotografija preuzeta sa interneta
Po pitanju formule, najsličniji je koralcu – Golden Rose Rich Color #50 kojeg sam ranije predstavila (klik za link ka članku!). Pigmentovan i kremast lak, sa završnicom bez visokog sjaja. U jednom sloju je uspeo da pokrije i da ne ostane “providnjikav”, a posebno je bitno to da se na velikoj vrućini (kakva je bila dok sam ga lakirala) nisu pojavile nikakve nepravilnosti – ni mehurići ni štrafte (to važi generalno za sve GR Rich Color lakove koje posedujem, izuzev #39 – koji me je razočarao – klik!)
Poslednje dve fotografije su najpribližnije boji u bočici. Sve su zabeležene sa dva sloja bez nadlaka.
aab 001
aab 012
aab 004
aab 003
aab 007