Golden Rose Rich color #39

 

rishcolor39 003Evo jednog neočekivano velikog razočarenja! U jednom od postova, tačnije kada sam predstavljala
Rich Color #50, rekla sam da mi je ovaj ostao na listi želja. Sad bih rekla, bolje da nikada nije bio na toj listi! 🙂 Osim divne azurno plave boje koju ovaj lak poseduje (što mi se u prvi mah dopalo kad sam ga ugledala u parfimeriji), on nema više ništa što bi mene privuklo.

Jedan tanak sloj nije dovoljan, ali će jedan deblji biti sasvim o.k za pokrivenost – boju u bočici dostići ćete tek nakon drugog. Iako u bočici ne deluje tako, ovaj lak spada u paletu bisernih nijansi (što je kod nekih lakova koje posedujem prednost, a ponekad i mana), prepun je plavkastih šljokica,  koje se – verovale ili ne – umesto sjajno suši mat, pa se još na kraju ceo lak pretvori u jednu veliku žvaku, koja se suši sat vremena. Malo je reći da u širokom luku zaobilazim ove lakove! Pritom, kada se prvi sloj osušio, nisam uočavala nikakve nepravilnosti ali su zato nakon drugog na površinu iznedrile nedefinisane gromuljice, koje ne mogu očima da vidim 🙂 Pokušala sam da ih blago sakrijem nadlakom, ali taj isti nadlak je bukvalno nestao u roku od pet minuta, pošto je gospodin lak jedan od onih koji usisavaju nadlak – ako se razumemo! Stoga, moj savet je da ga zaobidjete pa koliko god da vam se svidela ova boja – koja je, složiću se, fenomenalna.
Sve fotografije su dva sloja bez nadlaka.
 
rishcolor39 001
rishcolor39 004
rishcolor39 005
Sledeće dve fotografije su na direktnom suncu, čisto da bolje vidite sve nepravilnosti…
 
rishcolor39 006
rishcolor39 007
rishcolor39 009
rishcolor39 010
rishcolor39 011

comments • Šteta što je tako vidljivo loša formula jer boja je zaista prelepa.

   
 • Prelepa je boja!

   
 • Steta za formulu. Koliko sam citala, ne znam iz iskustva, vecina blogerki je zadovoljna formulom ovih lakova. Ali uvek postoji neki los izuzetak. Steta jos jednom, boja je prelepa.

   
  • imam 4 laka iz ove kolekcije, ali ovaj je potpuni promašaj u odnosu na prethodna tri koja su kremasta….baš to! loš izuzetak 🙁

    
 • šteta jer je bojica baš interesantna 😀
  imam i ja na noktima lak s mjehurićima, mislim prvi put u životu 😉

   
  • Što je najinteresantnije nisu standardni mehurići nego neke kuglice, pojma nemam šta ih je izazvalo :))

    
 • Hey,
  Nice blog..
  Would you like to follow each other on GFC and bloglovin..!!!
  Keep in touch,
  http://www.beingbeautifulandpretty.com

   
 • Boja je prekrasna,šteta što je tako loša formula…