Rimmel 60 seconds #318 Stand to attention i one stroke dizajn za Nail Crazy giveaway!

aaaaa 009
Ideja za današnji dizajn potekla je od mog dečka, koji je poželeo da uradim nail art koristeći tri boje: crvenu, crnu i belu (kaže, da bi to bila “dobitna kombinacija” i napominje mi to već par meseci). Eto, rešila sam da je probam! Kao bazu sam koristila dva sloja Rimmel 60 seconds #318 Stand to attention.
 

Prve tri fotografije su jedan sloj laka.

 
Za nijansu je tamniji u prirodi, mada kada potražite na internetu svaki swatch je približan ovom mom. Zašto na fotografijama ispada svetliji stvarno mi nije jasno, a menjala sam milion uglova pa čak i moje standardno mesto za slikanje sam promenila, i ništa. Ono što je specifično kod ovih lakova je naravno njihova široka četkica, koja obavlja “pola posla” jer su potrebna dva poteza i nokat je gotov. Jedan sloj je sasvim dovoljan za postizanje boje u bočici, ali i za dobro pokrivanje, što se vidi na fotografijama iznad.
ALARM: Ono što me je neprijatno iznenadilo jeste to što sam nakon pola dana (tj uveče) nanela i drugi sloj, a nakon dva sata od nanošenja drugog sloja sam legla da spavam i ujutru ugledala gomilu štrafti na noktima (!) To što sam zaboravila nadlak nije razlog da se ovako nešto desi (jer mi se nije desilo ni sa nekim jeftinijim lakovima). “Štraftaste” fotke su sledeće dve:
nailcrazy 002
nailcrazy 003
U svakom slučaju, imala sam bazu za sledeći dizajn, a na kraju sam uradila one stroke cvetiće za Nail Crazy giveaway 
Ovo je moj četvrti one stoke dizajn za sada, još uvek nisam dostigla ono što želim, ali vežbaću da budem još bolja, pa se unapred nadam nekim lepim radovima u budućnosti 🙂 Kako da najlakše uradite jedan tip one stroke cveta pokazala sam na mom YouTube kanalu ovde! *Ovaj dizajn nije radjen na taj način. Čim budem imala vremena snimiću i pokazaću i drugi tip one stroke tehnike 🙂
 
Za ovaj dizajn koristila sam:
– Rimmel 60 seconds 318 Stand to attention
– belu i crnu akrilnu boju
– nail art četkicu za one stroke tehniku
– tačkalicu za nokte
– srebrni gliter
 
nailcrazy 006
nailcrazy 009
nailcrazy 012
nailcrazy 016nailcrazy 007
nailcrazy 018
nailcrazy 020
nailcrazy 021
<ahref=”http://www.bloglovin.com/blog/7571955/?claim=mgdvsuhx5t7″>Follow my blog with Bloglovin
Prati me ili podeli blog post: